Daan van Kuijeren strategy director mediabureau UM
18-07-2013 23:42:15 | Door: Nico Scherphuis | hits: 5028 | Tags:

Mediabureau UM heeft Daan van Kuijeren benoemd tot Strategy Director. In zijn nieuwe functie zal Daan deel uitmaken van het Strategy & Experience team dat onder leiding staat van Arthur Herpel. Daan van Kuijeren is co-founder en tot voor kort creatief strateeg van The Gardeners en is 15 juli jl. gestart in zijn nieuwe functie bij UM.

 

Arthur Herpel, Strategy & Experience Partner UM, over de komst van Daan van Kuijeren:

“Mediabureaus begeven zich meer en meer op het snijvlak van creativiteit, technologie en media. Met de komst van Daan van Kuijeren als Strategy Director zijn wij daarom erg blij. Vanuit zijn ervaring als ondernemer en online media specialist en strategist (Qi / Secret Agency) is hij wederom een verbreding van de kennis en kunde die wij als mediabureau in huis willen halen. Na de komst van Esther Overmars (Edenspiekermann en FHV BBDO) en Caroline van Hoof (Publicis) is hij de 3e strateeg zonder mediabureau ervaring die UM in de afgelopen 2 jaar is komen versterken. We merken vanuit onze klanten dat de strateeg van UM de verbinding moet zijn naar en met de creatieve(re) bureaus voor de doorvertaling en executie van mediacommunicatie strategieën en dat gaat veel verder dan kennis over media en het mediaplan. Met de komst van Daan kunnen we op een nog breder vlak die rol invullen.”

 

Daan van Kuijeren over zijn komst naar UM:

“Vanuit mijn rol als strateeg bij The Gardeners heb ik in campagnes altijd gezocht naar effectieve en non-conventionele media-oplossingen voor onze klanten. Het is voor mij een mooie kans om me bij UM in het team van strategen op dit vlak verder te ontwikkelen. Daarnaast kan ik met mijn specifieke kennis van (online) activatie en PR iets toevoegen aan het team en van waarde zijn voor bestaande en nieuwe klanten van UM. Ook ben ik met mijn reclamebureau achtergrond een serieuze sparringpartner voor de verschillende creatieve bureaus waarmee we samenwerken voor onze klanten.”

 

www.um.nl    

 

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie. Job postings gratis