Dance label Spinnin' Records start dance kanaal op MyRadio
12-11-2013 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3392 | Tags:

De beste en nieuwste dancemuziek is vanaf vandaag te beluisteren via het dancekanaal van Spinnin' Records op MyRadio. Bij Spinnin’ On MyRadio zijn niet alleen de grootste dancehits van dit moment te beluisteren, maar is het eveneens mogelijk de internationale radioshow van het label genaamd Spinnin’ Sessions te beluisteren. Iedere donderdag verzorgt Spinnin' een nieuwe editie met daarin een uur lang de allernieuwste dancemuziek en een exclusieve guestmix, gemaakt door een internationale top dj.

 

Spinnin' Sessions is net als nieuws, weer en verkeer simpel in te voegen in elk bestaand of zelf aangemaakt MyRadio-station, via de + knop onderaan de player. Spinnin’s Marketing Manager Meindert Kennis: "Wij zien dit streaming station als een mooie toevoeging op de huidige activiteiten van het label. Tevens biedt het mogelijkheden tot extra aandacht voor onze artiesten en onze internationale radioshow Spinnin' Sessions."

 

In Nederland staat Spinnin’ Records al tien jaar aan de top van de dancescene. De laatste twee jaren is Spinnin’ ook internationaal zeer succesvol, met grote hits van Afrojack, Bingo Players, Basto, Sander van Doorn, DVBBS & Borgeous, Martin Garrix en vele anderen. Door dit succes en dankzij het enorme netwerk op social media mag Spinnin’ Records zich inmiddels ’s werelds grootste dance label noemen.

 

www.spinninrecords.com/myradio

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie