Danny Hulscher presenteert MECC Maastricht op corporate markt
11-11-2013 16:07:57 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3715 | Tags:

Per 1 november is MECC Maastricht versterkt met Danny Hulscher in de functie van Business Development Manager (BDM). Danny richt zich vooral op het proactief presenteren van het MECC en de stad Maastricht als de optimale locatie voor de zakelijke markt. Danny vervangt in deze functie Esther Lemmens, die inmiddels als Manager Exhibitors Services is gestart. Exhibitors Services is een nieuw concept van het MECC dat is gericht op de optimale ondersteuning van organisatoren en exposanten.

 

Danny Hulscher (44) was ondermeer werkzaam als Salesmanager Business to Business voor de Libéma Attractie- en Vakantieparken. Hierbij verkocht hij voor 11 locaties ondermeer zakelijke arrangementen aan organisatoren van personeelsfeesten, teambuilding activiteiten, productpresentaties en bedrijfsuitjes . Als Business Development Manager van het MECC maakt Danny zich sterk voor het profileren van het MECC als succesvolle organisatiepartner voor belangrijke eventorganisatoren in Nederland en België.

 

MECC Exhibitors Services ontzorgt klant

Esther Lemmens werkt sinds twee jaar bij het MECC en heeft per 1 november de overstap gemaakt naar de afdeling Projectmanagement & Planning. Esther gaat zich focussen op het inrichten en coördineren van MECC Exhibitors Services. Deze nieuwe servicetak van het MECC adviseert en ondersteunt organisatoren en deelnemers van beurzen, congressen en evenementen met services, diensten en producten die bijdragen aan succesvolle presentatie. Door de service te optimaliseren en online servicepakketten aan te bieden, kan efficiënt en voordelig ondersteuning worden verleend  waarbij de persoonlijke belangen van de klant gewaarborgd blijven.        

 

www.mecc.nl

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie