De Telegraaf lanceert Telesport app voor iPhone en Android
15-02-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3852 | Tags:

Voor alle sportliefhebbers van Nederland lanceert De Telegraaf vandaag een compleet nieuwe Telesport app voor iPhone en Android. In de app worden het laatste sportnieuws en sportstatistieken op overzichtelijke wijze bijeengebracht.

 

De app biedt het laatste nieuws van de best geïnformeerde sportjournalisten op het gebied van voetbal, schaatsen, tennis, formule 1 en wielrennen. Ook de Winterspelen in Sotsji komen uitgebreid aan bod. Voor voetbal biedt de app programma’s, uitslagen en standen van de belangrijkste Nederlandse en Europese competities.

 

De app wordt de komende periode verder uitgebreid, waarbij vooral wordt ingezet op sportstatistieken en personalisatie.

 

"De Telesport app is een belangrijke stap voorwaarts in ons streven om de sportliefhebber beter van dienst te zijn met nieuws en statistieken op maat. De komende tijd voegen we meer en meer diensten toe die het mogelijk maken om gemakkelijk sportuitslagen van favoriete teams of competities te volgen", aldus Jan-Kees Emmer, adjunct-hoofdredacteur van De Telegraaf, verantwoordelijk voor digitale innovaties.

 

Patrick Loppé, Manager Mobile bij TMG: “Sport is absoluut één van de peilers van De Telegraaf. Omdat inmiddels 60% van ons totale online verkeer afkomstig is van mobile devices, willen we de sportliefhebbers goed bedienen met een fraaie app. De ontwikkeling is volledig uitgevoerd door ons eigen development team.”

 

De app is gratis te downloaden via de App Store van Apple en de Google Play Store.



App Store
| Play Store

 

http://files.smart.pr/89/e36960949f11e3ba258d9bba0dde2c/telesport-app-3.png



Over De Telegraaf

De Telegraaf is één van de meest prominente en toonaangevende nieuwsmerken van Nederland met een unieke formule gebaseerd op de redactionele pijlers binnen- en buitenlands nieuws, sport, finance en entertainment. De Telegraaf brengt 24 uur per dag het laatste nieuws in print en digitale media. Dagblad De Telegraaf is de grootste en meest gelezen krant van Nederland met een gemiddeld dagelijks bereik van circa 2 miljoen Nederlanders. In het weekend verschijnt bij de krant het gratis full colour magazine VROUW. Telegraaf.nl is met ruim 400 miljoen pageviews en 3,9 miljoen unieke bezoekers per maand één van de grootste nieuws sites van Nederland. De Telegraaf heeft een mobiele site en applicaties voor iPhone, iPad, Android, BlackBerry en Windows; gezamelijk worden hier ruim 300 miljoen pageviews per maand mee gegenereerd. De Telegraaf is onderdeel van Telegraaf Media Groep.

Telegraaf Media Groep (TMG) is één van de grootste Nederlandse mediagroepen met leidende marktposities in dagbladen, magazines, online media en radio. Ook in video (producties) heeft TMG in Nederland een belangrijke marktpositie. Sterke merken en journalistieke relevantie vormen het hart van TMG. De combinatie van merk en inhoud zorgt hierbij voor een meerwaarde aan consument en adverteerder. TMG is het meest complete mediahuis van Nederland, met mediamerken en -platformen die onmisbaar zijn voor consument en adverteerder. De merken van TMG weten wat er speelt in Nederland en bieden elke dag weer, 24 uur per dag relevante content.

 

www.tmg.nl

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie

 

  Cross Media Congres | 14 mei 2014 | Amsterdam