De Volkskrant lanceert nieuwe app Volkskrant Select
05-02-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3537 | Tags:

Volkskrant Select is de nieuwe app van de Volkskrant, die vanaf vandaag beschikbaar is. Met deze app kunnen lezers ’s avonds alvast in de Volkskrant van morgen lezen. Om 22.00 uur ’s avonds staan tien interessante artikelen klaar uit de krant van morgen, persoonlijk geselecteerd door de hoofdredactie. Iedereen kan dagelijks één artikel gratis lezen; onbeperkte toegang tot de app bedraagt € 1,79 per week. Voor abonnees is onbeperkte toegang tot de app gratis.

 

Abonnees gratis toegang

In de Volkskrant Select app selecteert de hoofdredactie om 22.00 uur ’s avonds alvast tien artikelen uit de krant van morgen, die lezers niet mogen missen. Voor huidige abonnees van de Volkskrant is toegang tot alle artikelen in de app inbegrepen bij hun abonnement. Dit geldt ook voor nieuwe abonnees. Niet-abonnees kunnen voor € 1,79 per week onbeperkt gebruik maken van de app. Iedereen kan de app gratis downloaden en uitproberen; één artikel is dagelijks gratis beschikbaar.

 

De Volkskrant Select app markeert de start van een reeks vernieuwingen die dit jaar bij de Volkskrant plaatsvinden. Deze vernieuwingen worden geïnitieerd door een nieuwe content strategie die inspeelt op de veranderende behoeften van de moderne nieuwsconsument. Productdifferentiatie, om altijd en overal voor iedereen kwalitatief nieuws te bieden, staat hierbij centraal.

https://itunes.apple.com/nl/app/id783517307

 

Over de Volkskrant

De Volkskrant is het nummer één kwaliteitsnieuwsmerkkrant van Nederland en de grootste digitale krant van Nederland. De Volkskrant en volkskrant.nl bereiken dagelijks bijna 1 miljoen consumenten. Hoogopgeleide, welstandige en kritisch betrokken consumenten die op zoek zijn naar kwalitatief nieuws om hun aandacht aan te geven.

 

www.devolkskrant.nl

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie