DeBoekensalon.nl: Inmiddels ruim 30.000 boekliefhebbers
14-10-2013 14:46:33 | Door: Nico Scherphuis | hits: 2972 | Tags:

Drie jaar na de feestelijke presentatie van deBoekensalon.nl, dé website voor lezend Nederland, hebben ruim 30.000 leden zich aangemeld voor deze boekcommunity. Ook de bijbehorende app, waarmee je eenvoudig een barcode van een boek scant en daarmee informatie krijgt, inclusief een onafhankelijke recensie, heeft inmiddels meer dan 21.000 downloads. De site en de app worden zeer gewaardeerd. Met wekelijks nieuwe recensies, acties en discussietips van het tijdschrift Boek-delen wordt de site veel bezocht en is nog altijd helemaal gratis.

 

Alle onafhankelijke boekrecensies op één plek
DeBoekensalon.nl combineert een grote hoeveelheid content zoals boekrecensies, discussietips en auteursinformatie van het tijdschrift Boek-delen met een innovatieve community. NBD Biblion, de dienstverlenende organisatie voor bibliotheken en mediatheken, maakt al jaren onafhankelijke recensies voor bibliotheken en stelt deze via dit kanaal beschikbaar voor het grote publiek. Niet alleen particulieren, ook bibliotheken maken veel gebruik van de site.

 

deBoekensalon-app
DeBoekensalon.nl zet met haar boeken-app het boek centraal en bedient de geïnteresseerde lezer - ongeacht of het gaat om een boekenkoper of een bibliotheeklid - met een recensie.

De app beschikt over een barcodescanner waarmee de ISBN-code wordt ingevoerd. Hiermee ziet de gebruiker direct de getoonde titeldetails, een afbeelding van de omslag, de titel, auteur, jaar van uitgave en de onafhankelijke recensie. De gevonden titels kun je toevoegen aan je eigen favorietenlijst, doorplaatsen naar Facebook of Twitter of gewoon doorsturen naar je eigen e-mailadres of dat van vrienden

Ook er zijn lijstjes met Toptitels en Thematips om de lezer leuke tips te geven.

 

Over deBoekensalon.nl
DeBoekensalon.nl is 365 dagen per jaar, 24 uur per dag open. Het is een literair thuis, waar lezers de nieuwste boeken en vergeten parels ontdekken. Met Boek-delen als onderdeel is een diepgang toegevoegd voor de leesliefhebber. DeBoekensalon.nl is een initiatief van NBD Biblion, een dienstverlenende organisatie voor bibliotheken en mediatheken.

 

www.deboekensalon.nl 

www.nbdbiblion.nl

 

Dit persbericht is gedistribueerd door ANP Pers Support

 

                                                                                                Home

 

www.perssupport.nl/apssite/permalink/78355