DeepFM vernieuwt programmering
05-05-2014 21:52:53 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3057 | Tags:

Vanaf deze maand heeft DeepFM de programmering ge-update. De online House en Dance zender heeft een aantal nieuwe shows toegevoegd aan deavondprogrammering.

 

DJ Silverius, bekend onder andere van Radio Veronica’s Floorfillerz, is nieuw op maandagavond met zijn programma ‘Diepside’. Op dinsdagavond is de programmering versterkt met de energieke show ‘Deez2worlds’, met Norbert de Bot en Quino du Breuil en op woensdagavond is vanaf deze week Mr. Tee te beluisteren met zijn ‘Deep Night Sessions’. Daarnaast is het programma ‘B-side’ met DJ Bo Risky nieuw op woensdagavond waarmee DeepFM de meer alternatieve kant van de dance wil belichten. Op zaterdagavond is eveneens een nieuw programma toegevoegd: ‘Let There Be House’ van DJ’s Asino di Medico en Cuzco waarin de luisteraar opgewarmd wordt voor een avond stappen.

 

Erwin van der Bliek en Mark van Dale

Erwin van der Bliek en Mark van Dale zijn sinds vorig jaar te horen op DeepFM. Per direct verhuizen zij naar de zaterdagavond. De oude plek van ‘Bliek en Van Dale’ wordt overgenomen door Robert de Loor. Hij is vanaf nu elke vrijdagavond tussen 18:00 en 20:00 te horen met zijn programma ‘House Life’.

 

DeepFM: We are Dance

DeepFM is 24/7 te beluisteren via internet en richt zich op diverse, populaire genres binnen House en Dance. Het aantal luisteraars dat DeepFM wekelijks weet te bereiken groeit nog steeds. Vincent Bruijnes van DeepFM: “We zijn gek op de muziek die we draaien en het is super om te zien dat we daarmee steeds meer mensen bereiken. Dat is niet alleen heel motiverend, maar ook een bevestiging dat we op de juiste koers liggen met onze programmering.”

 

De complete, nieuwe programmering is te lezen op

www.deep.fm

 

 

Banner