Deezer ook beschikbaar op Google Chromecast
24-06-2014 09:18:27 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3852 | Tags:

Muziekstreamingdienst Deezer lanceert vandaag de volledige integratie met Google Chromecast. Door deze integratie kunnen alle Premium+ gebruikers van Deezer ook op hun TV muziek streamen en gebruikmaken van alle functies van Deezer. Door deze toevoeging wordt de home entertainment ervaring van de Chromecast compleet.

 

Exclusief voor deze intergratie is er ook een functionaliteit toegevoegd die het mogelijk maakt om meerdere Deezer gebruikers tegelijk muziek te streamen op 1 TV. Zodoende is het mogelijk om een gezamenlijke playlist te creëren en af te spelen op één TV.

 

Door deze update van de Deezer app zal de mobiele telefoon of de tablet veranderen in een afstandsbediening waarmee de gebruiker heel makkelijk en snel door de 30 miljoen tellende catalogus kan zoeken en afspelen. Door de combinatie met TV kunnen ook albumcovers en andere visuele aspecten geprojecteerd worden op een groot scherm.

 

Daniel Marhely, oprichter van Deezer: "Wij willen graag dat muziekfans van hun muziek moeten kunnen genieten, zonder beperkingen. We zijn meer dan onze concurrenten beschikbaar op vele mediaplatforms van derde partijen en door de integratie met Google Chromecast kunnen we onze gebruikers nog meer en vrijer laten genieten van hun favoriete muziek."

 

Deezer op Chromecast is van 25 juni beschikbaar en te gebruiken voor alle Premium+ abonnees.

 

www.deezer.com

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media en marketingcommunicatie