DeOnlineDrogist.nl accepteert Bitcoins als betaalmiddel
18-11-2013 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4512 | Tags:

Klanten van DeOnlineDrogist.nl kunnen hun drogisterijartikelen per direct betalen met Bitcoins. Daarmee is de webwinkel de tweede shop uit de webshopranglijst Twinkle 100 die het digitale geld accepteert.

 

Bitcoin is een digitale munteenheid die zonder tussenkomst van een derde partij gebruikt kan worden. Daardoor is er een grote mate van anonimiteit bij het gebruik van Bitcoins.

 

Joachim de Boer, directeur Online van DeOnlineDrogist.nl, ziet het accepteren van Bitcoins als een volgende stap in de optimalisatie van het bestelproces bij de webshop: ‘We merken dat klanten het waarderen dat we de producten altijd in een neutrale, discrete verpakking verzenden. Doordat de klant nu ook kan betalen met Bitcoins bieden wij op betalingsgebied het meest discrete alternatief. We denken dat bepaalde klanten zich hierdoor nog minder geremd voelen om online te bestellen.’

 

In 2007 werd DeOnlineDrogist.nl opgericht door drie vrienden met een passie voor gezondheid. Mede dankzij hun enthousiasme is de webwinkel uitgegroeid tot een van de grootste online drogisterijen van Nederland.

 

www.deonlinedrogist.nl  

 

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie