DeOnlineDrogist.nl heeft ruimste besteltijd van Nederland
04-11-2013 16:15:14 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4346 | Tags:

DeOnlineDrogist.nl heeft per direct de uiterste besteltijd verruimd en is daarmee de drogisterij met de ruimste besteltijd van Nederland. Klanten die voor 21.30 uur hun producten bestellen en betalen op DeOnlineDrogist.nl hebben hun bestelling de volgende dag al in huis.

 

Voorheen kon DeOnlineDrogist.nl bestellingen van voor 20.30 uur dezelfde dag nog verwerken en de volgende dag afleveren. Deze uiterste besteltijd is nu dus met een uur verlengd. ‘Bij DeOnlineDrogist.nl staan klanttevredenheid en service voorop. Daarbij hoort een ruime besteltijd. We vinden het belangrijk dat geneesmiddelen en gezondheidsproducten snel geleverd kunnen worden’, aldus directeur Wouter Bruin.

 

DeOnlineDrogist.nl is continu op zoek naar uitbreiding en verbetering van de service. De verruiming van de besteltijd is een van de serviceverbeteringen die de drogisterij heeft doorgevoerd. Klanten profiteren al geruime tijd van gratis verzending van bestellingen boven €20,- en via de website kunnen klanten persoonlijk advies vragen aan een gediplomeerd drogist.

 

Volgens Bruin blijft de klantgerichtheid van DeOnlineDrogist.nl ook in de toekomst centraal staan: ‘Wij werken er elke dag aan om onze producten zo goed en snel mogelijk bij onze klanten af te leveren. Daarbij is het geven van gedegen informatie een prioriteit.’

 

DeOnlineDrogist.nl werd in 2007 opgericht door drie vrienden met een passie voor gezondheid. Mede dankzij hun enthousiasme is de webwinkel uitgegroeid tot een van de grootste online drogisterijen van Nederland. Het assortiment bestaat uit meer dan 35.000 producten en groeit nog dagelijks.

 

www.deonlinedrogist.nl

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie