Design Bridge wint vier Pentawards
26-09-2013 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4805 | Tags:

 

Op 21 september heeft Design Bridge, international brand design agency, een platinum Best of Food, twee zilveren en een bronzen Pentaward gewonnen. De Pentawards vertegenwoordigen de beste verpakkingsdesigns van de wereld. De awards werden overhandigd tijdens een speciale ceremonie in Barcelona.

 

Design Bridge heeft de volgende awards gewonnen:

Platinum:  Walkers – Tiger Nuts

Zilver:       Tate & Lyle – Halloween Limited Edition Lyles Black Treacle

Zilver:  Camel – verpakking ter ere van 100ste verjaardag 

Brons: Johnnie Walker - limited edition cadeau verpakking met fotografie van Marcel Christ

 

Creative Director Graham Shearsby“Ik ben blij en enorm trots dat Design Bridge vier Pentawards heeft gewonnen bij de zevende editie van de Pentawards. Het winnen van Platinum in de categorie Best of Food voor Walkers Tiger Nuts is geweldig. Het is het beste bewijs van team inspanning, het geloof in een goed idee, commitment, een briljante uitvoering en vakmanschap.”

 

De internationale jury van de Pentawards staat onder leiding van Gérard Caron en telt twaalf specialisten op het gebied van verpakkingsdesign. De jury heeft de lastige taak tot het verkiezen van een Diamond Pentaward (Best of the Show), 5 Platinum Pentawards (Best of the Category), een Gouden, twee Zilveren en twee Bronzen Pentawards maximum in de meer dan 45 subcategorieen. Dit jaar waren er 1415 inzendingen uit 49 landen.

 

www.pentawards.org

www.designbridge.com
 

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie