Deurbeslag.nl vergroot bereik met overkoepeling Cubic Colors
23-10-2013 15:02:36 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3581 | Tags:

De webshops deurbeslag.nl en meubelbeslag.nl zijn ondergebracht in het overkoepelende Cubic Colors. Deze organisatie is gespecialiseerd in e-commerce en focust zich op online groei met grip op goede producten. Voor de klant heeft dat zijn uitwerking in een ruim assortiment, juist advies en vertrouwde service.

 

Door een vaste herkenbare uitstraling van elke afdeling zet Cubic Colors zijn voorraadhoudende webshops gelijkwaardig in de markt. De bezoeker vindt alle (bestel)informatie terug op de algemene website van Cubic Colors. Het aankopen gebeurt rechtstreeks in shops als deurbeslag.nl en huisnummerstore.nl. Door het gebruik van één winkelwagen voor alle shops rekent de bezoeker automatisch met één bestellijst af bij de Cubic Colors kassa.

 

Naast het bijvoegen van het gehele deurbeslag.nl en meubelbeslag.nl assortiment zal Cubic Colors de komende tijd flink investeren in het neerzetten van nieuwe niche webshops met diverse producten gerelateerd aan bouw en interieur.

 

De marketing wordt gericht uitgevoerd per webshop, met een herkenbare knipoog naar Cubic Colors. De gehele organisatie en klantenservice blijft (inter)nationaal handelen vanuit Garderen, de standplaats van het kantoor, de showroom en een groot deel magazijn.

 

www.deurbeslag.nl

www.meubelbeslag.nl   

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie