Didix en Touch Incentive lanceren Touch of Didix, specialist in loyalty en sales promoties voor B-to-B markt
26-06-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4482 | Tags:

 

 

Didix, actief op het gebied van cadeaukaarten en leisure promoties, vormt een nieuwe onderneming met Touch Incentive Marketing, specialist in loyalty en sales promoties. De nieuwe onderneming, Touch of Didix, gaat de B-to-B markt bedienen met een breed aanbod travel, leisure en lifestyle giftcards en vouchers.

 

Boudewijn Jansen, CEO en oprichter van Didix: “De kennis en expertise van Touch op het gebied van B-to-B marketing en sales biedt goede mogelijkheden om de Didix content te vermarkten. Naast bestaande content zal het Didix inkoopteam producten ontwikkelen die geschikt zijn voor zakelijke toepassingen.”

 

Dennis van den Berg, Managing Director en oprichter van Touch Incentive en eindverantwoordelijk voor Touch of Didix: “De joint venture speelt in op de toenemende vraag naar giftcards in het zakelijke segment alsmede trends als e-fulfilment en gewenste keuze in cadeau assortiment.”

 

Didix

Didix is sinds 2009 marktleider in de giftcard branche, leisure promotions en restaurant kortingskaarten in Nederland, Engeland en België. Didix is eigenaar van bekende cadeauconcepten in Nederland zoals RestaurantCadeau, Diner Jaarkaart, Nederlandse Sauna Cadeaubon, De Nationale Kadobon, HEMA Lekker Weg belevenis boxen en Restaurant Choice. Tevens voert Didix de vertegenwoordiging van cadeaukaarten voor externe verkoop van bekende bedrijven als de Bijenkorf, HEMA, Karwei, Perry Sport en Intratuin.September 2013 heeft Waterland een meerderheidsbelang in Didix verworven.

 

Touch Incentive Marketing

Touch verzorgt sinds 1999 voor vele vooraanstaande organisaties in de Benelux loyalty programma’s en sales promoties. Touch is een listed marketing services leverancier bij organisaties als Heineken, ING en Unilever. De door Touch verworven B-to-B distributie rechten van Pathé zijn ondergebracht in Touch of Didix.

 

www.touchofdidix.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie