Didix neemt Diner Jaarkaart over
05-02-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4529 | Tags:

Didix neemt het succesvolle kortingsconcept Diner Jaarkaart over. De overname past binnen de strategie van Didix om zich verder te ontwikkelen als leisure gift en promotion specialist.

 

Boudewijn Jansen, CEO en oprichter van Didix: "Honderdduizenden consumenten in Nederland beleven veel plezier aan hun Diner Jaarkaart. De kortingskaart creëert een bijzondere vorm van loyaliteit van de consument aan de meer dan duizend deelnemende restaurants. Didix realiseert veel omzet voor de horeca met concepten als RestaurantCadeau, BorrelCadeau, Hema lekker weg en grote promotionele acties voor het grootwinkelbedrijf en versterkt met deze overname haar netwerk binnen de horeca."

 

Henk Jansen, directeur Diner Jaarkaart: "Didix heeft een sterke positie weten te veroveren binnen het restaurantwezen. Door de ondernemingen te bundelen kunnen we nog meer toegevoegde waarde leveren aan consumenten en horeca."

 

De huidige directie van Diner Jaarkaart bestaande uit Henk Jansen en Patrick de la Rie zullen zich vanuit Didix onveranderd blijven inzetten voor de realisatie van meerwaarde voor de horeca.

 

Over Didix

Didix is marktleider in de cadeaukaarten branche in Nederland. Naast de vertegenwoordiging van cadeaukaarten voor externe verkoop van bekende bedrijven als de Bijenkorf, HEMA, KARWEI, Perry Sport en Intratuin is Didix eigenaar van bekende cadeauconcepten in Nederland zoals RestaurantCadeau, BioscoopCadeau, De Nationale Kadobon, Beauty&ParfumCadeau en HEMA lekker weg belevenis boxen. Sinds oktober 2013 is Didix tevens actief in de Belgische cadeaukaarten markt met de lancering van cadeauconcept CinemaCadeau.

 

Diner Jaarkaart

Diner Jaarkaart is sinds 1999 actief in Nederland en sinds het eerste kwartaal van 2013 ook in België. Het is afgeleid van het Amerikaanse 'early birds' concept, waar klanten korting krijgen als ze vroeg op de avond komen eten. Het Nederlandse concept wijkt hier van af, doordat Diner Jaarkaart-houders op door het restaurant aangegeven kortingsdagen recht hebben op 25% korting. De korting krijgt u altijd direct, én over de gehele rekening (inclusief drank). Diner Jaarkaart is onder andere te verkrijgen op Dinerjaarkaart.nl en bij Primera.

 

www.didix.nl  

www.dinerjaarkaart.nl

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie