DigitasLBi en EPiServer tekenen wereldwijd partnership
29-07-2014 07:55:43 | Door: Nico Scherphuis | hits: 2986 | Tags:


Marketing en technologie bureau DigitasLBi tekent een wereldwijd partnership met EPiServer, leverancier van .NET oplossingen voor e-commerce en digital marketing. Dankzij deze samenwerking kan DigitasLBi nog beter advies en ondersteuning bieden voor klanten wereldwijd.

 

DigitasLBi Netherlands had als Premium Solution Partner al de hoogste partnerstatus van Nederland. Het Amsterdamse kantoor is met hun gecertificeerde developers een EPiServer Centre of Excellence. In 2013 werd DigitasLBi EPiServer Partner of the Year. Het bureau heeft de afgelopen jaren rond de 20 implementaties gedaan op basis van de EPiServer technologie, waaronder de e-commerce platformen voor O’Neill, FleuraMetz en het Koninklijk Concertgebouworkest. Op wereldwijd niveau zijn er door DigitasLBi al meer dan 80 EPiServer implementaties gerealiseerd.

 

Dirk van den Bosch, Managing Director DigitasLBi Netherlands, geeft aan: "EPiServer begrijpt wat er nodig is om voorop te lopen in de digitale wereld. De oplossingen van EPiServer dragen bij aan onze missie om bedrijven future-proof te laten zijn. De vernieuwde samenwerking stelt ons in staat om nieuwe deuren bij internationale bedrijven te openen."

 

Marten Kruisinga, Country Manager EPiServer Benelux, licht toe: "Al 6 jaar lang combineren EPiServer en DigitasLBi Netherlands hun kennis om zo effectief mogelijk aan de wensen van de klant te voldoen. Deze global partner status zal DigitasLBi helpen om haar hoogwaardige kwaliteiten op een steeds groter groeiend internationaal podium aan te bieden."

 

www.digitaslbi.com

www.episerver.com

 


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media en marketingcommunicatie