Dj Bart van Leeuwen vertrekt bij Radio Veronica
12-12-2013 17:04:57 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3439 | Tags:

Radio Veronica en dj Bart van Leeuwen hebben in goed overleg besloten om uit elkaar te gaan. De afgelopen tien jaar presenteerde Van Leeuwen elke werkdag tussen 09.00 en 12.00 uur het programma Goud van Oud, maar daar kwam op 4 november een einde aan toen Radio Veronica een nieuwe koers lanceerde en onder andere de programmering aanpaste.

 

In het toenmalig persbericht werd medegedeeld dat met Bart van Leeuwen werd gesproken over een nieuwe plek in die programmering, maar nu hebben beide partijen besloten om de samenwerking te beëindigen.

 

Bart van Leeuwen: "Meer dan 40 jaar geleden begon voor mij het succesvolle en belangrijke hoofdstuk Radio Veronica. Dat hoofdstuk is nu definitief ten einde. Ik dank al mijn vrienden bij de Sky Radio Group en in het bijzonder bij Radio Veronica voor de fijne samenwerking, collegialiteit en vriendschap in de afgelopen tien jaar. Het ga jullie goed! Maar mijn dank gaat bovenal naar alle luisteraars die steeds weer de moeite hebben genomen om tussen 9 en 12 's morgens te kiezen voor mijn programma."

 

Niels Hoogland, Station Director Radio Veronica: "Met zijn unieke persoonlijkheid, herkenbare stemgeluid en staat van dienst is Bart van Leeuwen een radio-icoon, die door de jaren heen heel belangrijk is geweest voor Radio Veronica. Ik wil Bart namens alle medewerkers dan ook heel hartelijk bedanken voor de prettige samenwerking en zijn bijdrage aan het succes van Radio Veronica!"

 

Radio Veronica
Radio Veronica is in heel Nederland via de ether, Digitenne, Astra satelliet, mobiele telefoon, Radioveronica.nl en kabel te ontvangen. Check www.radioveronica.nl voor de frequenties in jouw gebied.

Radio Veronica is onderdeel van de Sky Radio Group.

 

www.radioveronica.nl

 

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie