Driessen HRM lanceert nieuwe website in samenwerking met Internetbureau Colours
29-04-2014 11:58:52 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3515 | Tags:

Driessen HRM wil ervoor zorgen dat haar verschillende doelgroepen op een juiste manier worden aangesproken en geïnformeerd op de nieuwe website. Voor de ontwikkeling van deze website is Driessen HRM een partnership met internetbureau Colours aangegaan.

 

Driessen HRM biedt advies en ondersteuning op HRM-gebied aan de publieke sector. Zij zijn inmiddels uitgegroeid tot toonaangevende HRM-dienstverlener voor overheid, onderwijs, zorg & welzijn en cultuur.

 

In december heeft Colours succesvol het definitietraject afgerond, waarna Driessen ook het vertrouwen in Colours heeft uitgesproken om de realisatiefase uit te voeren. “Colours had een overtuigende pitch en had zich goed ingeleefd in onze organisatie en onze doelgroepen, waarbij zij een duidelijke visie hadden op het realiseren van de gewenste conversie” aldus Ruud Helmes, projectmanager Driessen HRM.

 

Driessen HRM heeft op het gebied van B2B een stevige, toonaangevende positie in de non-profit sector ingenomen. Aangezien Driessen HRM ook proactief de consumentenkant binnen de non-profit sector bedient zorgt de nieuwe website ervoor dat beide doelgroepen op een juiste manier worden aangesproken en geïnformeerd.

 

Het eindresultaat is een online platform dat naar beide doelgroepen duidelijk de typische Driessen kenmerken, professioneel én persoonlijk, uitstraalt. Beide doelgroepen kunnen zich op deze manier herkennen in het design, de tone of voice en de getoonde informatie.

 

Over Colours

Wij ontwikkelen digitale strategieën en concepten, creëren succesvolle websites en activeren deze met doelgerichte online marketing. Dit kunnen wij door gepassioneerde collega’s met kennis van strategie, online marketing, mobile first design en techniek in huis te hebben. Colours staat voor succesvolle websites en is bereid daarover resultaat afspraken te maken. Bij ons krijgt elke klant een KPI dashboard. Colours maakt onderdeel uit van de LECTRIC Groep. De LECTRIC Groep bestaat uit negen vooraanstaande internetbedrijven: Colours, LECTRIC internetopleidingen, Provarix, SearchResult, Someone, Symfony|XIB, Relevence,Social Inc.,en Yourzine.

 

www.colours.nl

www.driessen.nl

 

 

Banner