Duurzaam op wintersport met WintersportEuropa.nl
09-10-2013 17:40:14 | Door: Nico Scherphuis | hits: 2903 | Tags:

WintersportEuropa.nl werd 5 jaar geleden geïntroduceerd als een eigenzinnige website over sneeuwzekere wintersport in Europa. Nu 5 jaar later is de website helemaal vernieuwd. De thema's sneeuwzeker, duurzaam en kindvriendelijk zijn gebleven. Nieuw zijn de wekelijkse top 10 met populaire bestemmingen en een aanbod met ruim 17.000 wintersportaccommodaties in heel Europa.

 

Onlangs is WintersportEuropa.nl compleet vernieuwd en daarmee klaar voor het wintersportseizoen 2013 / 2014

 

WintersportEuropa.nl is sind 2008 een website die zich vooral richt op:

sneeuwzekere wintersport in Europa

wintersport met kinderen

duurzame wintersport.

 

Naast deze drie hoofdthema's zal de wintersporter veel tips vinden over veiligheid op de piste en rijden onder winterse omstandigheden. Nieuw is het aanbod met ruim 17.000 wintersportaccommodaties in Europa en de wekelijkse Wintersport Top 10 met de populairste skibestemmingen.

 

Sneeuwzekere wintersport in Europa

Op WintersportEuropa.nl vind je alles over sneeuwzekere wintersport. Er zijn overzichten naar sneeuwzekere wintersportgebieden in Frankrijk, Italië, Oostenrijk en Zwitserland. Maar ook minder bekende gebieden in Scandinavië en Oost-Europa worden belicht.

De website zocht en vond ook het antwoord op de vraag waar je in april of mei nog kunt skiën. Er zijn overzichten te vinden met sneeuwzekere wintersportgebieden waar je in april en mei nog heerlijk kunt skiën. Voor veel mensen ideaal want de prijzen liggen in deze maanden stukken lager!

 

Wintersport met kinderen

WintersportEuropa geeft veel tips voor wintersport met kinderen. Op de website staat een handig overzicht met kindvriendelijke wintersportplaatsen. Nuttig zijn verder de tips waar je aan moet denken als je met kinderen naar de wintersport gaat en de 12 tips voor wintersport met kinderen van baby tot tiener.

 

Duurzame wintersport in Europa

Sinds 2008 wordt op WintersportEuropa veel aandacht geschonken aan milieuvriendelijke en duurzame wintersport. Er wordt ingegaan op reis- en brancheorganisaties die een duurzame wintersport ondersteunen maar ook wordt er uitgelegd hoe men zelf kan bijdragen aan een duurzame wintersportvakantie en wat de beste manier van reizen is om de Co2 uitstoot te verminderen. De website heeft ook tips over reizen met bus, trein of auto en geeft suggesties voor reisorganisaties voor een duurzame wintersportvakantie.

 

Populairste wintersport top 10

Met ingang van het skiseizoen 2013-2014 plaatst WintersportEuropa.nl elke week een top 10 met populaire bestemmingen. Deze top 10 wordt in samenwerking met wintersportspecialist Bizztravel samengesteld. Sinds begin september wordt deze top 10 wekelijks gepubliceerd en bevat de 10 populairste accommodaties van Bizztravel in de week ervoor. Opvallend is dat Frankrijk al weken hoog scoort en deze week zelfs 7 plaatsen in de top 10 bezet.

 

WintersportEuropa.nl is anders dan de gebruikelijke websites over wintersport. Je zult er geen uitgebreide beschrijvingen vinden van skigebieden, liften etc. Wèl vind je er veel nuttige informatie die je kan helpen bij een goede voorbereiding van de wintersportvakantie.

 

www.wintersporteuropa.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie