Easy2 Company: Messi tekent contract bij Space Scooter
20-05-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 13490 | Tags:

 

Viervoudig wereldvoetballer van het jaar Lionel Messi heeft een driejarig contract getekend bij het Nederlandse Space Scooter. Niet om te voetballen, maar om een eigen special edition van de coole step te laten ontwikkelen en wereldwijd te promoten onder zijn eigen Messi merk.   

 

De Space Scooter wordt op de markt gebracht door het Nederlandse bedrijf Easy2 Company en verovert langzaam de hele wereld. Door de voetplank naar voren en naar achteren te bewegen wordt via een ketting het achterwiel van de step aangedreven. Die beweging geeft het gevoel alsof je door de ruimte loopt, vandaar de naam Space Scooter.
De step is razend populair bij kinderen en jongvolwassenen en vervangt vaak de reguliere fiets. Het gepatenteerde ontwerp zorgt voor een nieuwe en unieke manier van voortbewegen, maar zorgt er vooral voor dat kinderen weer buiten spelen, lol beleven en tegelijkertijd sportief bezig zijn.

 

Op zoek naar een bekende ster die de thema's kinderen, buiten spelen en sportief bewegen met elkaar kon verbinden kwam Space Scooter bij Messi uit. ,,Hij is geliefd over de hele wereld, sympathiek, atletisch en is een groot voorbeeld voor veel kinderen als het gaat om wat je kunt bereiken in je leven, als je maar in jezelf gelooft. Dat is precies waar wij als merk voor staan," zegt directeur Joost Blom van Easy2 Company.

 

Messi aan zijn merk verbinden leek een onmogelijke opgave, maar eenmaal aan tafel met de superster was er volgens Blom direct een klik. ,,Hij vond deze nieuwe manier van voortbewegen meteen al gaaf. Hij deed nog niets met de promotie van speelgoed en kinderen, dus was het voor beide kanten een ideale samenwerking. Messi en zijn neefjes rijden nu zelf al op de Space Scooter," aldus Blom.

 

Messi en Easy2 Company hebben een driejarig contract gesloten voor de ontwikkeling en promotie van de Messi Special Edition Space Scooter. Die komt in juni tijdens het WK voetbal op de markt. The Messi Space Scooter is ook online verkrijgbaar via de toekomstige Messi webstore.

 

 

Als tegenprestatie gaat het Nederlandse bedrijf gratis scooters uitdelen in wijken en bij projecten die gesteund worden door de Leo Messi Foundation. Blom: ,,Dat we als een van de weinige bedrijven in de wereld mogen samenwerken met Lionel Messi is een mijlpaal voor ons bedrijf."

 

www.spacescooter.eu

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie

 

 


                                             
                                               
                                             
                                               
                                             
                                           
                                           :