Eduard de Wilde director VODW Digital
04-04-2014 07:30:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3203 | Tags:

Als antwoord op de groeiende vraag rondom digitale transformatie heeft VODW Eduard de Wilde aangesteld als de nieuwe director van VODW Digital. Patrick Ruijs, managing partner van VODW: “Voor onze opdrachtgevers is digitale transformatie een van de belangrijkste uitdagingen. De impact van digitale ontwikkelingen op bestaande business modellen is enorm. Industrieën worden volledig op hun kop gezet. Ook klantbehoeften en klantgedrag veranderen radicaal door de digitale mogelijkheden. Dit heeft niet alleen veel impact, maar gaat ook razendsnel. Vorig jaar hebben we daarom VODW Digital gelanceerd om klanten te helpen bij hun digitale transformatie.”

 

Volgens Patrick Ruijs is het benoemen van Eduard de Wilde een logische volgende stap. De Wilde heeft een staat van dienst van meer dan twintig jaar op het gebied van eCommerce, digitale strategie en omnichannel oplossingen. Hij heeft topbedrijven en -merken geadviseerd, waaronder AEGON, Wehkamp, Ahold, Danone Group en Pon Automotive en is een veelgevraagd spreker en schrijver. Van 1989 tot 2005 was hij al werkzaam bij VODW waarvan vijf jaar als partner. “Eduard kent onze manier van werken als geen ander en past naadloos in onze cultuur.”

 

Eduard de Wilde: “Het is geweldig om weer bij VODW aan de slag te gaan. VODW Digital is uitstekend toegerust om bedrijven te helpen bij de ontwikkeling van de digitale strategie en die te vertalen naar realisatie. De medewerkers zijn professioneel, hebben veel praktijkervaring en een enorme passie voor het vak. VODW heeft bovendien een groot aantal competenties in huis die naadloos aansluiten op de propositie van VODW Digital, waaronder Data Intelligence, Customer Experience, Innovatie en organisatie. Daarmee is VODW echt onderscheidend in de markt.”

 

Voordat De Wilde bij VODW aan de slag ging, werkte hij als Head of eCommerce bij DDB&Tribal. Daarvoor was hij Managing Partner bij Jungle Minds, een digitaal strategie- en designbureau. De Wilde is betrokken bij verschillende universiteiten en is al meerdere jaren juryvoorzitter van de Thuiswinkel-awards.

 

www.vodw.nl