Een Deuk Van Heb Ik Joustra wint Radio Veronica’s Slechtste Slogan-verkiezing
17-10-2013 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 11653 | Tags:

 

 

De slogan Een Deuk Van Heb Ik Joustra van het schadebedrijf Joustra Merkenherstel uit Halfweg heeft de titel Slechtste Slogan 2013 gekregen. Dat maakte Radio Veronica-jock Rick van Velthuysen vanochtend bekend in de ochtendshow Rick In De Morgen. Robert Joustra werd live op de radio overvallen met de prijs. Naast een award wint Joustra Merkenherstel ook een gratis reclamecampagne op Radio Veronica.

 

De afgelopen tien dagen ging het team van de ochtendshow Rick In De Morgen op zoek naar de Slechtste Slogan van Nederland. Luisteraars stuurden massaal hun favorieten in. Afgelopen vrijdag werd de top 5 bekend gemaakt, waarna iedereen op Radioveronica.nl kon stemmen op het bedrijf met de aller slechtste slogan. ‘Een Deuk Van Heb Ik Joustra’ versloeg onder andere ‘Hé, Cake Je Naar Mijn Gebak?!’ van Bakkerij Dam uit Nieuw-Beijerland en ‘Lekt Er Wat? Bel Dan Ad!’ van het Kwintheulse Loodgietersbedrijf Ad van den Elshout.

 

Radio Veronica-jock  Rick van Velthuysen: “Zelf zit ik veel op de weg en je moest eens weten wat je dan elke dag aan busjes, vrachtwagens en auto’s tegenkomt van bedrijven met een opmerkelijke slogan. Soms zijn ze zo hilarisch slecht dat ik moeite moet doen om niet tegen de vangrail te sturen. Daarom besloot ik in 2012 om een jaarlijkse verkiezing van de Slechtste Slogan van Nederland in het leven te roepen. De winnaar van vorig jaar, een timmerbedrijf, heeft trouwens nog nooit zoveel publiciteit en klanten gehad als na onze verkiezing, dus ik verwacht dat er de komende jaren alleen maar meer slechte slogans bij komen.”

 

Robert Joustra van Joustra Merkenherstel: “Dit is supergaaf! We werken hier in een klein bedrijf met maar vier mensen en ik doe de administratie gewoon aan de keukentafel. Dankzij een gezellige avond in het café, toen ik deze slogan verzon, heb ik ineens een gratis reclamecampagne op Radio Veronica. Ik lach me nu dus een deuk van heb ik Joustra!”

 

De ochtendshow Rick In De Morgen van Rick van Velthuysen en zijn sidekicks Jurjen, John, nieuwslezer Alex en Arjen de Krantenman is elke werkdag tussen 6.00 en 9.00 uur te beluisteren bij Radio Veronica. Ga voor meer informatie naar Radioveronica.nl.

 

www.radioveronica.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie