EenMedia lanceert maandelijks feelgood pakket #missmonthly
03-09-2013 12:18:59 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4084 | Tags:

De abonnementen tak van EEN Media wordt uitgebreid met een nieuwe dienst: Miss Monthly. Maandelijks een handig feelgood pakket door de brievenbus. Miss Monthly is een exclusieve box met alles wat een vrouw nodig heeft in de lastigste periode van de maand: maandverband, pijnstillers, chocola en een cadeau volgens een maandelijks wisselend thema. In de Verenigde Staten is het concept reeds een doorslaand succes. Via de website kan een keuze worden gemaakt om de inhoud af te stemmen op de persoonlijke wensen en om het bezorgmoment te kiezen.

MISSMONTHLY is een joint initiative van EEN Media en SUBSCRIBED.

 

Subscribed is een full service e-commerce bedrijf. Subscribed ontwikkelt abonnementenconcepten en geeft bestaande merken de mogelijkheid om abonnementendiensten op te zetten. Subscribed regelt het transport, de fulfilment, de packaging en de online omgeving waarin het product/dienst verkocht wordt. Subscribed levert diensten in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Engeland.

 

EEN Media is een multimediaal bedrijf met activiteiten op het gebied van (digital) publishing, e-commerce en subscription concepten, gericht op vrouwen met een grote interesse in fashion, beauty en lifestyle. Met spin-offs naar events en formats zoals Fashionscene TV en de Girlsfair. EEN Media is actief sinds 2009. Met het huidige portfolio bestaande uit meer dan 15 titels waaronder Girlscene.nl, Fashionscene.nl, Vrouwen.nl, Beautyscene.nl en Ze.nl, en concepten als de beautybox en Iwantthatmusthave, bereikt EEN Media 2,5 miljoen vrouwen per maand en is daarmee een van de grootste online publishers op het gebied van vrouwen, fashion, beauty en lifestyle. 

 

www.eenmedia.nl
 
www.missmonthly.nl

 

Dit persbericht is gedistribueerd door ANP Pers Support  

 

                                                                                               Home

 

 

www.perssupport.nl/apssite/permalink/77172