Eerste online televisiestation voor Nederlandse vakvrouw: ZakenVrouwen.TV
01-12-2013 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4169 | Tags:

 

Vandaag gaat het eerste online televisiestation voor vakvrouwen live. ZakenVrouwenTV start met 3 programma’s waaronder de talkshow In Business waarin succesvolle bekende zakenvrouwen vertellen over hun drijfveren, valkuilen en successen. Ook komen de laatste zakelijke trends aan bod. De talkshow wordt gepresenteerd door RTL/BNR presentatrice Diana Matroos. Het televisieplatform is een initiatief van Janette Sybrandy, auteur van het boek Hoe word ik een powervrouw!. Sybrandy wil vrouwelijke ondernemers en professionals een podium bieden en inspireren om hun grootse zakelijke doelen te realiseren. Voor het programma “Zakenvrouw van de maand” interviewt actrice Inge Ipenburg uiteenlopende zakenvrouwen over hun business en visie op het zaken doen. Iedere week zijn er online nieuwe video’s te zien zoals die van Zakenvrouw van de Week.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor video alertsvia www.ZakenVrouwen.TV. Eerste aflevering talkshow: http://zakenvrouwen.tv/het-online-glossy-tv-programma.

 

Televisie voor zakenvrouwen
Janette Sybrandy: “Er is enorm veel behoefte aan televisieprogramma’s voor zakenvrouwen, alleen ontbreken deze op de reguliere televisie. Met Zakenvrouwen.TV wil ik zakenvrouwen enerzijds een podium bieden om zichzelf in de kijker te spelen en anderzijds wil ik hen inspireren met de verhalen van andere zakenvrouwen en interessante business video’s. Iedere ambitieuze vrouw krijgt bij ons de kans om in de spotlight te komen en haar business aan een groot publiek voor te stellen.”

 

  

Zakenvrouwen.TV Academy
In ontwikkeling is ook de ZakenVrouwen.TV Academy. Vakvrouwen kunnen daar trainingen volgen op het gebied van sales, acquisitie, marketing en PR. Janette Sybrandy: “ZakenVrouwen.TV moet uitgroeien tot een platform waar zakenvrouwen kennis met elkaar delen en elkaar inspireren grote zakelijke doelen te bereiken. Steeds meer kunnen afvinken op je bucketlist, daar wil ik zakenvrouwen bij helpen!”

 

In Business: Hoofdgast Eveline van de Steen, Armada Music
In de eerste aflevering van In business is de vrouw achter het Social Media succes van DJ Armin van Buuren, Eveline van der Steen van Armada Music te gast. Daarnaast schuift de CEO van Social Senr Richard van Hooijdonk aan en communicatie content expert Carlijn Postma van The Post. Onder begeleiding van presentatrice Diana Matroos delen de gasten hun succesvolle Social Media strategieën en vertellen zij wat je kunt leren van de strategieën van bedrijven als Nike en Starbucks.

 

Over Janette Sybrandy
Janette Sybrandy is initiatiefnemer van ZakenVrouwen.TV, een online TVstation vóór en dóór ondernemende zakenvrouwen. Daarnaast is zij bedrijfskundig adviseur, spreker, trainer en coach en eigenaar van Carus organisatieadviesbureau en auteur van het boek: Hoe word ik een PowerVrouw!

 

www.ZakenVrouwen.TV

 

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie