Eerstestap.nl kiest voor Online Video Platform van Quadia
17-07-2013 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4624 | Tags:

Eerstestap.nl stapt over op het Online Video Platform van Quadia. De video’s die te vinden zijn op het online platform van Eerstestap.nl worden binnenkort gehost door Quadia. Hierdoor wordt het mogelijk om meer interactieve elementen toe te voegen aan de video’s, zoals formulieren, banners en documenten.

 

Eerstestap.nl biedt een zelfwerkzaamheidsoplossing die helpt om de kenniskloof te overbruggen tussen consumenten en hun adviseurs, zoals financieel adviseurs, ziekenhuisspecialisten, accountants, of notarissen. Door middel van animatievideo’s, vragenlijsten en checklists worden consumenten goed voorbereid op een gesprek met een adviseur.

 

“Als klant heb je vaak geen enkel idee wat je in een adviesgesprek of zorgtraject te wachten staat en waar je rekening mee moet houden. Wij helpen consumenten om beter beslagen ten ijs te komen”, aldus Jan Verstegen, oprichter en eigenaar van Eerstestap.nl.”

 

Het bedrijf heeft al een omvangrijke database met video’s voor de financiële sector, maar er zijn ook ambitieuze plannen in de medische sector: Verstegen: “Veel ziekenhuizen bieden al video’s aan die patiënten helpen om meer te weten te komen over een bepaalde aandoening of behandeling. Wij bieden een platform waarin deze content kan worden gebundeld.”

 

Nico Verspaget, directeur van Quadia: “Eerstestap.nl is een inspirerend voorbeeld van een onafhankelijk videoplatform dat kennis en expertise op een hele praktische manier samenvoegt. We zijn er dan ook trots op dat zij hebben gekozen voor ons Online Video Platform. Hierdoor kunnen er nog meer interactieve elementen worden toegevoegd aan de video’s, zoals een invulformulier of een keuzeboom; kijkers krijgen dan een vraag voorgelegd en op basis van hun antwoord krijgen ze video A, B of C te zien.”

 

De video-technologie van Quadia wordt deze zomer door Eerstestap.nl in gebruik genomen.

 

www.quadia.com

www.eerstestap.nl

 

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie. Job postings gratis