Emerce haalt de tien meest veelbelovende Europese startups naar Emerce eDay
08-09-2013 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3895 | Tags:

 

 

Emerce haalt de tien meest veelbelovende Europese startups naar Emerce eDay, als gekozen door een interantionale groep kenners. Op 10 oktober vindt de tweede editie plaats van Emerce’ Best European Startups. Deze lijst is voor het tweede jaar samengesteld door de redactie van Emerce met input van VC's, M&A-specialisten, bankiers en journalisten uit heel West-Europa. Criteria zijn dat een startup een hoofdkantoor in Europa moet hebben, een minimale omzet van twee miljoen euro en maximaal zes jaar oud mag zijn. Elk jaar wordt er een nieuwe lijst gekozen om te laten zien welke startups upcoming zijn en een grote potentie hebben. Start Ups die eenmaal in de lijst hebben gestaan, komen het volgende jaar niet meer erin voor.

 

De shortlist (in willekeurige volgorde) is: Deezer, Improve Digital, Mister Spex, myTaxi, Ostrovok, Peak Games, Shutl, SumUp, Tictail en Wunderlist.

 

Ook aanwezig tijdens Emerce eDay sprekers  van de nummer 1 en 3 van 2012: Spotify en Zalando.

 

 

Leden van het Nederlands MediaNetwerk gaan naar Emerce eDay met korting

 

Leden van het Nederlands MediaNetwerk gaan naar Emerce eDay met korting. Dat is dus weer mooi meegenomen. Gebruik bij jouw inschrijving de code EDAY50MENE voor 50 euro korting.

 

Klik hier om je aan te melden

 

 

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie