Emiel Booij HR Director Teleperformance Benelux
04-02-2014 12:32:12 | Door: Nico Scherphuis | hits: 5599 | Tags:

Teleperformance Benelux, marktleider in outsourcing van klantcontact- en contactcenterdiensten heeft Emiel Booij aangesteld als HR director voor de Benelux. Emiel zal per 1 februari zijn functie bij Teleperformance invulling geven.

 

‘Teleperformance investeert in klanten, kennis, mensen en innovatie. De komst van Emiel Booij sluit hier naadloos op aan. Emiel beschikt over jarenlange ervaring als HR manager en zal zijn kennis en innovatieve ideeën toepassen gericht op de mensen binnen onze organisatie. Het doel is een tevreden medewerker. En we weten allemaal: A happy employee, makes a happy customer, makes a happy client’, aldus Norbert van Liemt, CEO Teleperformance Benelux.

 

Emiel Booij komt van Ad Hoc Beheer, waar hij de laatste 2,5 jaar als Manager HRM heeft gewerkt. Daarvoor werkte hij onder andere voor Sykes, ACN en T-Mobile. De aanstelling van Booij maakt het stabiele en ervaren management team dat Teleperformance Benelux kent compleet.

 

Over Teleperformance

Teleperformance is met 140.000 medewerkers ‘s werelds voornaamste provider voor het uitbesteden van CRM en contactcenterdiensten en combineert internationale expertise en best practices met de kracht van ervaren lokaal management. Teleperformance Benelux, opgericht in 1993, is uitgegroeid tot de topspeler in de contactcenterbranche en biedt haar complete dienstverlening aan vanuit vestigingen in Zoetermeer, Tilburg, Roermond en Maastricht. In de Benelux zijn meer dan 2400 medewerkers actief die werken voor een groot aantal prominente merken in diverse branches.

 

www.teleperformance.com 

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie