Emiel Gobes naar Infostrada Sports
15-01-2014 21:37:48 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3707 | Tags:

Infostrada Sports, het toonaangevende full service sport- en mediabedrijf, heeft Emiel Gobes aangesteld als productiedirecteur. Gobes (29) neemt per 16 maart de productiewerkzaamheden over van Joris Boerhof (huidige COO en eindverantwoordelijk voor productie), die onlangs zijn vertrek bij Infostrada Sports aankondigde. Ernst Veldkamp zal de COO functie van Boerhof bekleden en blijft daarnaast CCO.

 

Gobes wordt als productiedirecteur eindverantwoordelijk voor alle televisieproducties van Infostrada Sports, die onder meer op RTL, SBS6 en Sport1 maar ook internationaal worden uitgezonden. Hij was zeven jaar in dienst bij facilitair mediabedrijf DutchView. De laatste drie jaar was Gobes als commercieel manager lid van het directieteam.

 

Boerhof zal na een achtjarig dienstverband (inclusief rechtsvoorgangers WK Producties / Eyeworks Sport) Infostrada Sports per 1 februari verlaten. Boerhof heeft besloten voorlopig een break in te lassen. Hij weet nog niet waar hij zijn carrière in de toekomst zal voortzetten.

 

Danny Menken, CEO Infostrada Sports: “Wij zijn Joris erg dankbaar voor de belangrijke rol die hij de afgelopen acht jaar heeft vervuld. Onmiskenbaar een groot vakman. Zijn expertise, gedrevenheid en toewijding hebben er mede toe bijgedragen dat Infostrada Sports als mediabedrijf enorm is gegroeid. In Emiel hebben wij een zeer geschikte productiedirecteur gevonden. Emiel zijn enorm brede kennis van productiefaciliteiten, zijn passie voor sport en media, zijn netwerk en leidinggevende kwaliteiten, maken dat wij ervan overtuigd zijn dat Emiel van grote toegevoegde waarde zal zijn voor Infostrada Sports en meer in het bijzonder onze productie afdeling."

 

www.infostradasports.com 

 

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie