energiedirect.nl organiseert sessie voor fans van Maradona
18-08-2017 10:38:00 | Door: Marianna Beets | hits: 2390 | Tags:

Diego Maradona is bereid gevonden om op 24 augustus deel te nemen aan een meet & greet. Het evenement wordt georganiseerd door energiedirect.nl, de hoofdsponsor van PSV.

Schud de hand van God

Honderd gelukkigen kunnen tijdens de exclusieve ontmoetingssessie met Maradona op de foto en de "hand van God" schudden. Ook kunnen zij, volgens de bekende voetbaltraditie, hun eigen shirtje ruilen met de Argentijnse voetballegende. 

Iedereen een kans

Diego Maradona is momenteel met zijn team van FC Fujairah uit de Verenigde Arabische Emiraten op trainingskamp in Nederland. Dagelijks proberen voetballiefhebbers een glimp op te vangen van de vedette, maar een ontmoeting is slechts voor een enkeling weggelegd. energiedirect.nl, hoofdsponsor van PSV, wil met deze actie iedereen een kans geven om Maradona te ontmoeten.

Jorrit Pijlman, marketing directeur energiedirect.nl: “Sinds zijn komst is heel Nederland in de ban van Maradona. Maar waarom zou alleen Ruud Gullit hem een handje geven? Wij vinden dat iedereen deze kans moet krijgen. Daarom schrijven wij een wedstrijd uit. Iedereen mag zich aanmelden. Wij zorgen dat de droom voor 100 fans uitkomt.” 

www.energiedirect.nl/maradona

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie