Erik Janson nieuwe Digital Consultant bij LEWIS
31-07-2014 07:39:38 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4153 | Tags:

Erik Janson (29) is bij LEWIS aangesteld als Digital Consultant. In zijn nieuwe functie zal Erik klanten adviseren op het gebied van online en social content, digital media strategieën en verzorgt hij daarnaast trainingen op dit gebied. Hij verricht zijn werkzaamheden onder de vlag van LEWIS Pulse, de digital marketingafdeling van LEWIS PR, in Amsterdam. “Vooral het internationale netwerk en het uitgebreide klantenportfolio spraken mij aan”, vertelt hij over zijn reden om bij LEWIS aan de slag te gaan.


Erik voegt zich bij het team van LEWIS PR in Amsterdam, waar hij namens LEWIS Pulse aan de slag gaat voor de campagnes van verscheidene merken zoals Adobe, AB InBev en Rockstar Games. LEWIS Pulse biedt een volledig portfolio op het gebied van digital marketing, inclusief branding en strategie, design en productie, web development, social media marketing en zoekmachineoptimalisatie. Als Digital Consultant richt Erik zich vooral op het ontwikkelen van strategieën op het gebied van digitale en sociale media als geïntegreerd onderdeel van de PR-campagnes.


Voordat hij aan de slag ging bij LEWIS PR, werkte Erik bij Van Hulzen Public Relations als interactieve communicatiespecialist. Voor zijn baan in het PR-vak studeerde hij Communicatie. Hij was tevens werkzaam bij Studio Sport en Eyeworks Sport.


“Ik ben blij dat ik deelgenoot mag zijn van een internationaal netwerk. Daarnaast heeft het LEWIS een aantrekkelijke groeiambitie, waar ik enorm door werd getriggerd. Een bureau waar kennisdeling en innovatie zo hoog op de agenda staan, past precies binnen mijn straatje”, zegt Erik over zijn rol bij LEWIS.


“We zijn blij dat we Erik mogen verwelkomen als nieuwe collega”, aldus Vera Kops, Head of LEWIS Amsterdam. “Met zijn enorme enthousiasme en ervaring met mooie merken ben ik ervan overtuigd dat hij ook bij LEWIS zijn adviesrol optimaal zal vervullen en indrukwekkende resultaten voor onze klanten gaat realiseren.”


www.lewispr.nlVolg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media en marketingcommunicatie