F1shop.nl: Webwinkel voor Nederlandse Formule 1-fans
08-04-2014 12:22:12 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3937 | Tags:

 

Team Fan Fashion, het team achter de webshop van F1shop.com, lanceert vandaag de Nederlandstalige website: www.f1shop.nl. Deze webshop richt zich speciaal op de Formule 1-fan die op zoek is naar de nieuwste fankleding van Formule 1-teams zoals Ferrari, Infiniti Red Bull Racing, McLaren en Mercedes AMG. De webwinkel verkoopt direct uit eigen voorraad waardoor de artikelen de volgende dag al thuisbezorgd worden.

 

“Door onze jarenlange ervaring met de fansite www.fanfashion.eu beseften wij dat er behoefte bestond aan een specifieke Formule 1-winkel met een assortiment dat zich richt op de echte F1-fan”, aldus Rini van Ooijen, directeur van Team Fan Fashion. “Het assortiment omvat uiteraard alles waar een formule 1 fan naar op zoek is: De nieuwste caps, t-shirts, poloshirts, jassen en natuurlijk accessoires zoals paraplu’s, sleutelhangers en tassen maar onze klanten waarderen ons vooral om de snelle levering en uitgebreide betaalmethoden zoals achteraf betalen (binnen 30 dagen) en nu ook betaling met bitcoins”

 

Formule 1 weer volop in de belangstelling

De lancering van www.f1shop.nl komt op een moment dat de Formule 1-races weer volop in de belangstelling staan. Op het programma staan nog veel Europese Grand Prix’s zoals Silverstone in Engeland, Hockenheim in Duitsland en het populaire Spa-Francorchamps-circuit in de Belgische Ardennen. Veel Nederlandse fans bezoeken deze Europese Grand Prix-races omdat ze met een korte reisafstand te bereiken zijn. Zo worden de fans voor even een onderdeel van de dynamische Formule 1 wereld.

 

Eigentijds ontwerp van de webshop

De webshop heeft een eigentijds design gekregen. Dat het design belangrijk is voor Formule 1-fans blijkt wel uit de vele discussies die gevoerd worden over het nieuwe voorkomen van de Formule 1-wagens. Door de nieuwe regels in de Formule 1 moet de neus van de racewagens een stuk lager liggen dan vorig jaar. Dit gaf constructeurs volop de ruimte om het ontwerp zo te maken dat de racewagens optimaal gebruik maken van de aerodynamica. De reacties van de fans zijn echter niet bepaald positief… “Voor het ontwerp van de webshop was een van de uitgangspunten dat de webshop passie voor de top van de racesport moet uitstralen. En dat is gelukt”, aldus Ray Hyde, webdesigner bij Team Fan Fashion.

 

Over Team Fan Fashion

F1shop.nl mag dan net gelanceerd zijn, het team erachter bestaat al sinds 2008 en is de afgelopen jaren succesvol met de webshop www.fanfashion.eu. Deze webshop is gericht op fans van diverse racesporten met ook fankleding van merken van o.a. BMW, Lamborghini en Bentley. In februari j.l. werd de internationale versie van F1shop, www.f1shop.com, gelanceerd. Team Fan Fashion levert sinds 2008 merchandise voor de racefan en verzendt deze wereldwijd vanuit het logistieke centrum in Nuenen.

 

www.f1shop.nl

www.fanfashion.eu

 

 

  Cross Media Congres | 14 mei 2014 | Amsterdam

 

  Cross Media Awards | 14 mei 2014 | Amsterdam