F&L Publishing Group lanceert Healthy You
02-04-2014 13:12:21 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4539 | Tags:

 

 

Inspelend op de trend van sporten, superfoods en groentesmoothies lanceert F&L Publishing Group nu Healthy You. F&L Publishing Group is uitgever van magazines als foodies, Gezond eten en koken & genieten. Healthy You is hét magazine voor vrouwen met passie voor een gezond leven. Het magazine wordt gemaakt door de redactie van Gezond eten, is 132 pagina’s dik en kost €4,95. Healthy You ligt nu in de winkel.

 

Inspiratie en praktische hulp

Met tips van personal trainers, voedingsdeskundigen en andere experts staat Healthy You vol met advies, inspiratie en praktische hulp voor vrouwen om zich goed te voelen en er goed uit te zien. Van uitleg over mindfulness tot complete trainingsschema’s voor thuis of in de sportschool, alles op het gebied van feel good komt aan bod.

 

Gezond zijn is in

Steeds meer mensen zijn bezig met een gezonde levensstijl. De sportscholen en bootcampclubs schieten als paddenstoelen uit de grond. Dagelijks verschijnen er nieuwe artikelen over wat goed en gezond is. Het is lastig de echt goede tips hieruit te filteren. Healthy You is hét magazine dat alle goede tips bundelt en hiermee een handleiding is voor een gezond leven voor lichaam en geest.

 

Op de bank én aan de slag

Redacteur Lieneke van Dijk: "Healthy You is een blad voor jonge vrouwen die weten wat ze willen op het gebied van gezondheid en lifestyle. We helpen ze een handje om hun doelen te bereiken. Het is een heerlijk blad om mee op de bank te kruipen en er daarna keihard mee aan de slag te gaan.”

 

Seks voor een gezond leven

Seks is gezond. Niet alleen worden er allerlei goede hormonen aangemaakt waar je gelukkig van wordt, er is o.a. ook een verband aangetoond tussen vrijpartijen en een verminderd risico op borstkanker. Bonus: in Healthy You staat een test om vast te stellen wat voor lover jij bent.

 

F&L Publishing

F&L Publishing Group BV is een van de grotere uitgeverijen in Nederland en heeft een divers portfolio. De uitgeverij is gevestigd in Nijmegen en geeft tal van publieke magazines uit, zoals c't, Auto Review, iCreate, Android Magazine en Gezond eten.

 

www.shop.fnl.nl  

www.fnl.nl