Fashion & Museum District kiest Winkelman Van Hessen voor PR
08-05-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3153 | Tags:

Het Fashion & Museum District (FMD), een uniek gebied in Amsterdam Oud-Zuid, brengt haar marketing-, communicatie- en pr-activiteiten onder bij Winkelman Van Hessen. Het FMD behartigt als ondernemersvereniging de belangen van alle ondernemers en instellingen rondom het Museumplein; een hoogwaardig aanbod van winkeliers, horeca, musea en het Concertgebouw. Zowel de Van Baerlestraat, PC Hooftstraat, Hobbemastraat, Museumplein en een deel van de Willemsparkweg zijn hierin vertegenwoordigd. Voor het vergroten van de naamsbekendheid van dit uitermate aantrekkelijke en diverse gebied, wat bekend staat onder de naam Fashion and Museum District, gaat Winkelman Van Hessen, bureau voor Marketing & PR, het FMD ondersteunen met prikkelende on- en offline activiteiten en evenementen.

 

Patricia Linhard, eigenaar damesmodezaak Linhard in de Van Baerlestraat en bestuursvoorzitter Fashion & Museum District: “Als bestuursvoorzitter vind ik het belangrijk dat we onze inspanningen naar een hoger niveau tillen. Het diverse mode-, horeca- en culturele aanbod in ons gebied is uniek in Nederland en dit willen we bij iedereen bekend maken. Hier ligt op 1 vierkante kilometer dé unieke kans voor Amsterdam zich wereldwijd op de kaart te zetten en daarmee een forse bijdrage te leveren aan de economische dynamiek en werkgelegenheid. Winkelman Van Hessen heeft voor verschillende opdrachtgevers bewezen dat zij op het gebied van branding en omgevingscommunicatie succesvolle resultaten kan boeken. Wij zijn ervan overtuigd dat met deze ondersteuning en activerende aanpak de profilering van ons Fashion and Museum District extra snel vorm zal krijgen.”

 

Over Winkelman Van Hessen

Winkelman Van Hessen, is een van de grootste zelfstandige communicatieadviesbureaus in Nederland. Het bureau, grondlegger van marketingPR, staat al jaren in de top 10 van beste adviesbureaus van Nederland in de MT100 en won in de afgelopen jaren diverse prijzen voor de creativiteit en impact van het werk voor klanten binnen overheid en bedrijfsleven, waaronder SAN Accenten, Effies en een Gouden Giraffe.

 

www.fashion-museum.nl

www.wvhcommunicatie.nl

 

 

Banner