Fashion illustrator Sella Molenaar naar Stijlmeisje
20-01-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4803 | Tags:

 

Copyright fotografie: Menno Hendriks

 

Stijlmeisje breidt het team uit met fashion illustrator Sella Molenaar. Daarnaast start de fashion-website het nieuwe jaar met een compleet nieuwe look & feel. Met de veranderingen slaat het stijl-platform een nieuwe, verfrissende koers in op het gebied van fashion, kunst en design.

 

Oprichtster en initiatiefneemster Imke Walenberg richtte Stijlmeisje in 2012 op voor haar werk als styliste en als platform om te schrijven over fashion. Eind 2013 is haar styling-werk ondergebracht onder de nieuwe naam StyleNgoHierdoor kan Stijlmeisje doorgroeien als een op zichzelf staand stijl-platform voor en door vrouwen die stijl niet alleen zoeken in fashion, maar ook in kunst en design.

 

Uitbreiding Stijlmeisje-team
Na de komst van Anne van der Ven eind vorig jaar bij Stijlmeisje, is Imke Walenberg nu dan ook trots om het derde Stijlmeisje, Sella Molenaar aan te kondigen. De 24-jarige master-student Moderne en Hedendaagse Kunst studeerde eerder aan de prestigieuze Mode-Academie in Antwerpen, waar ze haar liefde voor tekenen, kunst en fashion perfect kon combineren. Sella gaat onder andere exposities bezoeken, waar ze op illustratieve wijze verslag van zal uitbrengen op Stijlmeisje.

 

Met deze aanwinst is Stijlmeisje momenteel drie vrouw sterk met als doel om van Stijlmeisje hét online platform te maken voor initiatieven op het gebied van stijl in de breedste zin van het woord. Oprichtster Imke Walenberg: “Een Stijlmeisje is een zelfverzekerde vrouw die weet wat ze wil en dat ook durft te tonen aan de rest van de wereld. Niet alleen met betrekking tot hoe ze eruit ziet, maar ook doordat ze anderen continue enthousiast weet te maken om nieuwe dingen in het leven te ontdekken, te leren en te verbeteren.”

 

Over Stijlmeisje
Stijlmeisje werd opgericht door Imke Walenberg in 2012. De stijl-website vormt een platform voor alles wat een Stijlmeisje als inspirerend ziet op het gebied van mode, kunst en design. De dagelijkse redactie van Stijlmeisje wordt gevormd door Imke Walenberg (hoofdredactie), Anne van der Ven en Sella Molenaar. Naast Stijlmeisje schrijft Imke Walenberg ook voor de lifestyle-blog Daily Cappuccino, die zij in 2009 oprichtte. Daarnaast kan je Imke ook inhuren als styliste/personal shopper via de website StyleNgo.

 

www.stijlmeisje.com

 

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie