Fashion in Business netwerkt in Paleis Het Loo
10-06-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4379 | Tags:

 

Fashion in Business bracht een exclusief bezoek aan twee koninklijke modetentoonstellingen in Paleis Het Loo. De leden van het zakelijk modenetwerk lieten zich inspireren door Royal Showpieces en Grace Kelly en spraken over het vertalen van trends in mode en design naar het bedrijfsleven. Een van de gastsprekers was Jan Taminiau, winnaar van de Grand Seigneur 2014 en ontwerper van verschillende stukken voor koningin Máxima. De gasten werden door FashionWeek Nederland en ABN AMRO, de initiatiefnemers van Fashion in Business, vorstelijk onthaald per paardentram.

 

Naast couturier Jan Taminiau namen ook modeontwerpster Esther Dorhout Mees en curator en tentoonstellingsmaakster van Royal Showpieces Nicole Uniquole, deel aan de discussie. Onder leiding van Nannet van der Kleijn spraken zij met de aanwezigen over het thema ‘vorstelijke smaak van vroeger en Nederlands design van nu’.

 

Gedurende het jaar komt Fashion in Business ongeveer acht keer bijeen tijdens de grootste mode-gerelateerde events in Nederland, zoals Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam en de Dutch Design Week. De netwerkbijeenkomsten zijn erop gericht om kennis te delen en new business te genereren en bevatten altijd een modepresentatie, zoals een catwalkshow of expositie-bezoek.

Het eerstvolgende evenement is Keys to Success op de afsluitende dag van de Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam (maandag 14 juli). Hier zullen experts met elkaar in debat gaan over de cross-overs tussen clicks en bricks en het stroomlijnen van de mode supply chain. Daarmee beogen zij om voor modeondernemers ontwikkelingen te identificeren die tot kostenbesparingen en verhoogde omzet leiden. Het evenement heeft dit jaar de vorm van een diner met presentaties tussen de gangen door, gevolgd door een bezoek aan de spectaculaire catwalkshow van Marga Weimans.

 

www.fashionweek.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie