Fashion magazine Glamour: Win shopping money voor National Glamour Day & Night
03-03-2014 15:31:47 | Door: Nico Scherphuis | hits: 5519 | Tags:

 

Fashion magazine Glamour trapt op 29 maart het nieuwe modeseizoen af met de voorjaarseditie van National Glamour Day & Night, hét grootste shopping event van Nederland. Nieuw dit jaar: lezeressen maken kans op cheques t.w.v. 100 euro. Waarmee ze hun lentegarderobe een gratis update kunnen geven.

 

Op National Glamour Day & Night viert Holland’s biggest fashion magazine Glamour traditiegetrouw de mode. Lezeressen krijgen op vertoon van het aprilnummer minimaal 20 procent korting bij onder andere H&M, River Island, Mango, Asos.com en Invito. In totaal doen er 49 merken in meer dan 3000 winkels en webshops mee. Het concept is ijzersterk: elk jaar melden zich nieuwe deelnemers. Logisch, zij kunnen die dag rekenen op een recordomzet.

 

Vorkje prikken met korting

Niet alleen overdag, maar ook ’s avonds staat in het teken van celebrate fashion. Na het shoppen kunnen lezeressen in hun favoriete restaurant dineren met korting of ze krijgen een extraatje. De lijst met restaurants is onder meer samengesteld door de lezeressen zelf. Glamour vroeg hun via social media naar hun lievelingsplekken. De redactie voegde hier haar favorieten aan toe.

 

Shop voor nop

Dit jaar strooit Glamour in de aanloop naar National Glamour Day & Night met prijzen. Bijna alle deelnemende merken geven waardebonnen weg t.w.v. 100 euro. Lezeressen maken kans hierop door de Facebook-pagina van Glamour goed in de gaten te houden. Hoofdredacteur Sabine Geurten is ontzettend trots op het concept: “Door de voorjaarscollecties met korting – of wie weet for free – te kunnen inslaan en daarna lekker te dineren met een fikse korting is het een all over glamourous experience. Laat de lente maar komen!”

 

Kijk voor meer informatie in de april-editie van Glamour (vanaf 5 maart in de winkel) en op Glamour.nl/NGD

 

www.glamour.nl

 

 

 

  Cross Media Congres | 14 mei 2014 | Amsterdam

 

  Cross Media Awards 2014 - Stuur jouw cases in!