Fashion Planet vanaf 11 maart bij Net5
05-02-2014 13:17:35 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3710 | Tags:

Volgende maand brengt Net5 de nieuwe komische dramaserie Fashion Planet op de buis. Deze serie draait om het slechtlopende modetijdschrift Fashion World dat met de komst van de nieuwe hoofdredactrice Rebecca, gespeeld door Manouk van der Meulen, wordt omgedoopt tot Fashion Planet. Josje Huisman, bekend van K3, vervult de rol van Ellis die de assistente van Rebecca wordt. Een droom die uitkomt, of toch niet? Fashion Planet is vanaf 11 maart om 21.30 uur te zien bij Net5.

 

Fashion World is het meest toonaangevende modetijdschrift van Nederland dat met tegenvallende cijfers wordt geconfronteerd. Daarom wordt hoofdredactrice Jane Gargiulo na vijftien jaar trouwe dienst ontslagen door de uitgever en vervangen door de keiharde en niets ontziende Rebecca Johansson. De komst van Rebecca brengt heel wat teweeg. Zij verandert de naam Fashion World meteen in Fashion Planet: groot, groter, grootst!

 

Assistente Ellis is een meisje van het platteland. Zij wil heel graag stage lopen bij het blad der bladen. Door een flinke dosis mazzel wordt ze geen stagiaire maar de directe assistente van Rebecca. Maar of ze daar blij mee moet zijn?

 

Naast de hoofdrollen van hoofdredactrice Rebecca (Manouk van der Meulen) en assistente Ellis (Josje Huisman) zijn er o.a. (gast)rollen weggelegd voor Michiel Nooter, Petra Laseur, Patrick Martens, Kim-Lian van der Meij, Jasmine Sendar en Tamara Brinkman.

 

Fashion Planet is een unieke samenwerking tussen de zender Net5, producent DDMC en modemultinational H&M. Voor het eerst in de geschiedenis van het modeconcern participeert H&M in een tv-serie wereldwijd.

 

www.net5.nl  

www.sbs6.nl  

 

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie