FD Mediagroep en DAS intensiveren samenwerking
08-04-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3917 | Tags:

Nieuw in de samenwerking tussen FD Mediagroep en DAS is een aantal bijeenkomsten voor ondernemers over actuele juridische en financiële thema's. Trends en ontwikkelingen op het gebied van o.a. creditmanagement, arbeidsrecht en contractueel recht komen aan de orde.

 

De samenwerking met DAS als hoofdsponsor van het radioprogramma BNR Juridische Zaken wordt tot april 2015 gecontinueerd. In BNR Juridische Zaken wordt aandacht besteed aan alles wat met recht en onrecht te maken heeft. Het programma is iedere dinsdag te beluisteren van 15.30 tot 16.00 uur. De redactionele inhoud van het programma komt onafhankelijk tot stand.

 

Eugenie van Wiechen, algemeen directeur van FD Mediagroep, is enthousiast over DAS als partner en hoofdsponsor van het programma BNR Juridische Zaken “DAS is een belangrijke financieel juridische dienstverlener in Nederland en beschikt over een brede expertise voor de zakelijke markt. Een partij die goed past bij onze ambitieuze en ondernemende doelgroep die zoekt naar vernieuwing en verbetering in markt en maatschappij.”

 

Financieel-juridisch dienstverlener DAS streeft er naar om haar juridische en financiële kennis toegankelijk te maken voor een breed publiek. Daarom is DAS op steeds meer podia actief als dé expert voor alle vragen van ondernemers op dit gebied. Eric Pouw, algemeen directeur van DAS: “De merken BNR Nieuwsradio, Het Financieele Dagblad en DAS hebben dezelfde drijfveren: het delen van actuele, relevante informatie met ondernemers en beslissers in het bedrijfsleven. FD Mediagroep is daarom voor ons een zeer geschikte partner om mee samen te werken."

 

Over DAS

DAS is de specialist in het voorkomen, oplossen en beheersbaar houden van juridische problemen voor particulieren en juridische en financieel-juridische problemen voor bedrijven en (semi-)overheden. DAS biedt juridische dienstverlening op verzekerings- en factuurbasis, incassodiensten en consultancy & detachering van juridische en financieel-juridische specialisten. DAS is in Nederland en in Europa de grootste gespecialiseerde rechtsbijstandverzekeraar en behandelde in 2013 in Nederland ruim 106.000 zaken op meer dan 40 verschillende rechtsgebieden. Daarnaast heeft DAS in 2013 bijna 1.000.000 vorderingen behandeld voor haar incassoklanten.

 

In Nederland heeft DAS ruim 2.400 medewerkers in dienst, onder wie 630 juridische specialisten en 700 incassospecialisten. DAS heeft kantoren in Amsterdam, Arnhem, Rijswijk, Den Bosch, Roermond, Eindhoven, Groningen, Zaandam, Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Brouwershaven en Druten. 

 

Over FD Mediagroep

FD Mediagroep is de meest vooraanstaande nieuws- en informatiedienstverlener voor ondernemend Nederland. Grote pijlers zijn de twee krachtige, journalistieke nieuwsmerken Het Financieele Dagblad en BNR Nieuwsradio. De redacties weten dagelijks met topjournalistiek en 'need to know' content een krachtige groep van professionals, zakelijke beslissers en welstandigen aan zich te binden. Fondsnieuws is het grootste journalistieke platform voor beleggingsprofessionals in Nederland, Company.info geeft altijd real time toegang tot actuele bedrijfs- en prospectinformatie en RedactiePartners produceert custom media producten voor zowel interne als externe communicatievraagstukken.

 

www.das.nl

www.fdmg.nl

 

 
 

  Cross Media Congres | 14 mei 2014 | Amsterdam

 

  Cross Media Awards | 14 mei 2014 | Amsterdam