Feestelijke decembermaand bij SBS6
11-12-2013 12:49:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3461 | Tags:

Deze week doet de winter dan echt zijn intrede in Nederland en hiermee is de koude, knusse decembermaand aangebroken. Met de gezelligheid van de Goedheiligman nog vers in ons geheugen kijken we alweer uit op de warme kerstdagen. SBS6 zorgt voor veel vermaak tijdens deze feestelijke periode. Bijvoorbeeld met twee thema-uitzendingen van Beter dan het origineel, speciale items in Show Vandaag en Show Laat, fijne kerstfilms, de SBS6 Kerstparade en de oud en nieuwviering met het Staatsloterij Oudejaarsfeest 2013. Dat belooft een warme winter bij SBS6 te worden.

 

SBS6 Kerstparade
De SBS6 Kerstparade vindt dit jaar plaats in Lelystad. Vrijdag 20 december rijdt de sprookjesachtige kerststoet vanaf 17.30 uur door het stadshart van Lelystad. De parade was de afgelopen jaren een van de best bezochte gratis evenementen in Nederland en wist honderdduizenden bezoekers in verschillende steden door het hele land het kerstgevoel te geven. Een verslag van de kerstparade wordt uitgezonden op 22 december om 11.00 uur.

 

Beter dan het origineel
Nick Schilder, Simon Keizer, Anita Meyer, Jamai Loman, Lisa Lois en Leona Philippo brengen in deze speciale kerstuitzending van Beter dan het origineel een ode aan het kerstlied. De grootste kersthits aller tijden worden live gezongen, maar op een heel andere manier dan je ze kent. Speciale aandacht is er voor Kinderfonds MAMAS op deze 1e kerstavond. Om het jaar verrassend muzikaal af te sluiten is Beter dan het origineel voor één keer niet op woensdag, maar op 31 december te zien. In deze feestelijke slotaflevering gaan Glennis Grace, Sandra van Nieuwland, Simone Kleinsma, Jamai Loman, Danny de Munk en Wolter Kroes de strijd met elkaar aan om van de grootste hits van 2013 geheel nieuwe versies te maken.

 

Staatsloterij Oudejaarsfeest
Dit jaar zal Nederland massaal aftellen naar het nieuwe jaar tijdens het Staatsloterij Oudejaarsfeest bij het Scheepvaartmuseum te Amsterdam. Live vanuit de hoofdstad zal het grote meezingfeest plaatsvinden. Samen met presentatoren Viktor Brand en Vivian Reijs kijken we terug op de hoogtepunten van het afgelopen jaar en blikken we vooruit op 2014. Onderdeel van de avond is de Staatsloterij Oudejaarstrekking en de spetterende optredens van Charly Luske, Ben Saunders en Leona Philippo. Deze oudejaarsavond wordt afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow. Na het Staatloterij Oudejaarsfeest 2013 zal het concert LEKKER in de Ziggo Dome van Gerard Joling te zien zijn bij SBS6.

 

Show Vandaag & Show Laat
Vanaf deze week is Show Vandaag al compleet in kerststemming. De komende weken zijn er dan ook regelmatig kerstgerelateerde items in de uitzendingen te zien. In Show Laat nemen Beau en Bridget vanaf Tweede Kerstdag drie dagen lang vanuit een gezellig café het entertainmentnieuws van dit jaar door. Dit doen ze samen met de entertainmentdeskundigen Renate Gerschtanowitz, Patty Brard, Evert Santegoeds en Koos van Plateringen.

 

Decemberprogrammering
Natuurlijk brengt SBS6 ook tegen het einde van dit jaar weer verschillende winterfilms op tv. De hele familie kan samen genieten van films als A Christmas Carol, The Polar Express, Nanny McPhee Returns, Four Christmases en The Santa Clause-reeks.

 

Programmering
Show Vandaag elke werkdag om 17.30 uur
Show Laat elke werkdag rond de klok van 22.50 uur
SBS6 Kerstparade, 22 december om 11.00 uur
Beter dan het origineel, 25 december om 20.30 uur

 

Programmering jaarwisseling
Beter dan het origineel, 31 december om 20.30 uur
Holland zingt Hazes, 31 december 22.00 uur
Staatsloterij Oudejaarsfeest 2013, 31 december 23.30 uur
Gerard Joling, LEKKER in de Ziggo Dome, 31 december 00.10 uur

 

www.sbs6.nl  

 

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie