Fien & Teun vanaf 2 april bij RTL Telekids
01-04-2014 14:36:16 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4163 | Tags:

 

Op 31 maart vond op de lief! lifestyle boerderij in Molenaarsgraaf de perspresentatie plaats van de nieuwe, vrolijke kinderserie Fien & Teun. Uit alle hoeken van het land kwamen relaties en pers langs om kennis te maken met de nieuwe kindervriendjes van lief! lifestyle. De nieuwe televisieserie richt zich op kinderen vanaf 2 jaar en vertelt de avonturen van Fien & Teun, die samen met hun ouders op een boerderij wonen in het dorpje Molenwaard. Iedere aflevering kijken Fien & Teun terug op een avontuur dat ze samen beleefd hebben op de boerderij, waar ze zorgen voor hun dieren of spelen in hun boomhut. Daarnaast bevat elke aflevering een kort liedje over het thema van de aflevering.

 

Fien & Teun zijn bedacht door lief! lifestyle. Voor de creatieve uitwerking van de karakters en de productie van de televisieserie is het lifestyle merk een samenwerking aangegaan met Van Hoorne Entertainment, een producent van familie-entertainment dat eveneens in Molenaarsgraaf gevestigd is. "We zijn zeer verheugd over de samenwerking met Van Hoorne Entertainment en RTL Telekids. Het is fantastisch dat Fien & Teun vanaf morgen op televisie zijn, we zijn erg benieuwd naar de reacties. De kinderen die bij de perspresentatie aanwezig waren vonden het in ieder geval geweldig, dus dat is een goed voorteken!' aldus John van den Herik, CEO van lief! lifestyle.

 

 

Ook Van Hoorne Entertainment directeur Michael van Hoorne is bijzonder enthousiast met de samenwerking: "de manier van werken, de passie die heerst binnen het bedrijf en de prachtige producten van lief! lifestyle sluiten perfect aan bij ons bedrijf. Voor ons is dit ook een mooie kans om buiten het theater ook de televisiemarkt te gaan bedienen".

 

Tijdens de perspresentatie, die werd gepresenteerd door Anouk Smulders, gaven Fien & Teun samen met Maud Mulder, het gezicht van lief! lifestyle een kort live-optreden. Ook konden de aanwezige gasten alvast de eerste drie afleveringen bekijken. Het was een geslaagd feest voor jong én oud!.

 

Fien & Teun zijn vanaf 2 april elke maandag tot en met vrijdag rond 09:00 uur te zien bij RTL Telekids in het Minikids blok.  

 

www.fienenteun.nl