Filmprogramma met Matthijs Kleyn terug bij Veronica
25-09-2013 11:21:51 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3681 | Tags:

 

Vanaf 28 september is het filmprogramma met Matthijs Kleyn terug bij Veronica. Het tweede seizoen van Veronica Film is wederom te zien op zaterdagavond, ditmaal om 18:10 uur. De eerste aflevering bestaat onder andere uit items over de nieuwe bioscoopfilms Gravity, Rush en 2Guns. Ook de rubriek de dvd-kast van… is weer terug, in de eerste aflevering nemen we een kijkje in de dvd-kast van een gouden kalf winnares.

 

Matthijs Kleyn is verheugd met de terugkomst van zijn filmprogramma bij Veronica: "Het eerste seizoen van Veronica Film heeft laten zien dat het anno nu nog steeds mogelijk is een leuk filmprogramma te maken dat iets toevoegt aan alle trailers en nieuwtjes die al op internet staan. Zo ben ik in het eerste seizoen door brandende ramen gesprongen, gehypnotiseerd, geslagen door een K1-fighter, heb ik Brad Pitt èn Angelina Jolie voor m'n camera gehad en zag ik Lieke van Lexmond de eerste Veronica Film Filmquiz winnen en stonden BN'ers als Tygo Gernandt en Britt Dekker te trappelen om over hun lievelingsfilms te vertellen in de rubriek De dvd-kast van..."

 

Het eerste seizoen van Veronica Film was wekelijks op zaterdag na de late film te zien, voor het tweede seizoen hoeven de filmliefhebbers minder lang op te blijven. Kleyn: “Het tweede seizoen gaat op vertrouwde voet verder, maar dan op een nog leuker tijdstip: 18:10 uur. Ik ben vereerd dat Veronica er vertrouwen in heeft dat het programma een nog groter publiek kan bereiken. Het seizoen begint direct goed: met Everon Jackson Hooi uit GTST vorm ik een politieduo in de stijl van Lethal Weapon en 2Guns om de allereerste Nederlandse buddy-movie op te nemen die in de eerste aflevering in z'n geheel vertoond wordt èn beoordeeld door filmregisseur Martin Koolhoven. En dat is nog maar het begin!"

 

Filmpje voor het slapen gaan
Matthijs Kleyn is op zaterdagavond nog een keer te zien bij Veronica, vlak voor de start van de late film introduceert hij in een filmpje voor het slapen gaan de film van die avond op een ludieke manier.

www.veronicatv.nl/programmas/veronica-film/videos/plcAmV5fryB0/american-gangster-een-verhaaltje-voor-het-slapengaan 

 

Veronica Film vanaf 28 september elke zaterdag om 18:10 uur bij Veronica

 

www.veronicatv.nl/veronicafilm 

www.veronicatv.nl

www.sbs6.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie