Fitzroy start eigen Branded Video unit
28-06-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 2894 | Tags:

Deze maand is Fitzroy haar eigen Branded Video unit gestart, onder leiding van Vincent Hagen. Hiermee komt zij tegemoet aan de wens van veel marketeers om video content en het dna van het merk op een lean & mean en vooral ook snelle manier met elkaar te verbinden. 

 

Hagen: "Steeds meer merken zijn op zoek naar kwalitatieve video content. Iedereen kan een filmpje in elkaar zetten. Maar niet iedereen kan een merk vangen in een video. En het inschakelen van productiemaatschappijen past vaak niet in het budget. Met deze nieuwe unit binnen Fitzroy kunnen we voor onze opdrachtgevers zoals Doritos, Ben & Jerry's en Bacardi snel en kwalitatief goede branded video's maken."

 

"Het gaat tegenwoordig niet meer om een enkele video die hopelijk viraal gaat. Steeds vaker maken wij collages van korte - soms maar 15 seconden - video's die allemaal verband met elkaar hebben. Wij noemen dat 'Mosaic Video'. De kijker hoeft niet alle video's te zien om toch het hele verhaal te snappen. Een mooi voorbeeld van mosaic video's zijn de verschillende films voor de laatste campagne van Doritos Straatrace die meer dan 3.5 miljoen keer bekeken zijn door een toch wel heel kritische doelgroep."

 

 

Binnen Fitzroy zijn inmiddels een regisseur, cameraman, motion graphicer en producer in vaste dienst.

 

www.fitzroy.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie