FleishmanHillard werkt voor Kettle Foods
26-10-2013 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4127 | Tags:

FleishmanHillard is door Kettle Foods uitgekozen om de communicatie in de Nederlandse markt te ondersteunen en Nederlandse foodliefhebbers te inspireren om KETTLE Chips consumenten te worden.

 

KETTLE Chips is het originele en Nummer 1 premium snackmerk uit Groot-Brittannië. Het internationale team besloot FleishmanHillard in te schakelen voor de Nederlandse communicatie- en PR-activiteiten van KETTLE Chips dankzij een goede pitch van het bureau. FleishmanHillard gaat werken aan de merkbekendheid en het merkbewustzijn en zal kansen voor KETTLE Chips in Nederland creëren en benutten.

 

Hannah Margereson, Marketing & Business Development Manager bij Kettle Foods, over de nieuwe samenwerking: “We zijn erg enthousiast over deze geweldige mogelijkheid om ons merk beter te laten zien in Nederland omdat we een bijzondere band hebben met de Nederlandse consumenten. Bij KETTLE Chips streven we ernaar het allerbeste te leveren en houden we net zoveel van ons ambacht om de beste chips te maken, als onze communicatie daarover. Daarom hebben we FleishmanHillard gekozen om ons te vertegenwoordigen”.

 

Over KETTLE Chips

Kettle Foods werd 25 jaar geleden opgericht in Norfolk, Engeland, dichtbij hun belangrijkste ingrediënt – aardappels! Meer dan 90% van alle aardappels wordt binnen een straal van 80 km van de fabriek in Norwich verbouwd waar de chips tot op de dag van vandaag op dezelfde manier wordt gemaakt sinds de oprichting van het merk; simpelweg handgebakken. Bij Kettle Foods gaat de aandacht naar het maken van de beste, lekkerste chips. Hun aanpak is altijd hetzelfde geweest: de chips wordt met veel zorg handgebakken en de unieke smaken worden gecreëerd met enkel echte ingrediënten. KETTLE Chips levert een winnende mix van heerlijke ingrediënten die de overheerlijke smaak van de aardappels versterkt. Deze simpele benadering waarbij goed eten centraal staat betekent dat er nooit kunstmatige conserveringsmiddelen, kleur- of smaakstoffen worden toegevoegd. KETTLE Chips smaakt bovendien ook goed met een dip, of samen met een goed glas wijn of bier.

 

Een nieuwe lijn KETTLE Chips is nu verkrijgbaar bij Jumbo: KETTLE Ridge Crisps! Dit zijn knapperige ribbelchips met robuuste smaken, verkrijgbaar in deelzakjes van 120 gram. Ze zijn perfect om met een glas wijn of bier van te genieten, te delen met vrienden of familie tijdens een filmavond of als snack voor de televisie. Ieder chipje is van handgebakken kwaliteit en heeft de authentieke smaak die je verwacht van KETTLE.

 

Over FleishmanHillard

FleishmanHillard is een van 's werelds grootste strategische communicatiebureaus. Het dankt zijn reputatie aan het ontwikkelen van geïntegreerde oplossingen die leveren wat opdrachtgevers het meest waarderen: zinvolle, positieve en meetbare impact op de resultaten van hun organisaties. Het bureau staat bekend vanwege zijn klantenservice en bedrijfscultuur die is gebaseerd op teamwerk, integriteit en persoonlijke betrokkenheid. Met het hoofdkantoor in St. Louis werkt de onderneming via meer dan 80 eigen kantoren voor opdrachtgevers in Noord-Amerika, Europa, Azië, Australië, Midden-Oosten, Afrika en Latijns-Amerika.

 

Het Nederlandse kantoor, dat ruim 10 jaar actief is op de Nederlandse markt, bedient een grote verscheidenheid aan nationale en internationale klanten uit met name de sectoren Energie, Food & Agri, Healthcare en (Consumer) Technology. Het kantoor bestaat uit een breed team disciplinespecialisten op het gebied van corporate reputatiemanagement met de nadruk op public affairs, interne communicatie & change management, digital en social media en crisis & issuesmanagement. Op het gebied van public affairs werkt het kantoor in Amsterdam nauw samen met de vestiging in Brussel.

 

www.fleishman.nl

www.fleishman.com

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie