Fleur van Dommelen naar BuroSix
08-01-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 5474 | Tags:

Er is een nieuwe collega toegevoegd aan het team van BuroSix te Reeuwijk. Het team wordt versterkt door Fleur van Dommelen, de nieuwe Creatief Social Media Consultant.

 

Fleur van Dommelen heeft in 2012 met succes haar Master behaald bij de opleiding Bedrijfscommunicatie & Digitale Media aan de Universiteit van Tilburg. Hiervoor heeft zij in 2010 de HBO opleiding Communicatie & Multimedia Design afgerond in Breda. Gedurende en na haar studies heeft ze ervaring opgedaan bij uiteenlopende organisaties. Zo heeft ze onder andere stage gelopen bij RTL Nederland, Van Zandbeek en de Tweede Kamer. Direct na het behalen van haar Master vloog Fleur naar Australië en werkte ze vier maanden bij het digital agency WilsonFletcher in Sydney. Na terugkomst in Nederland ging ze als online marketing/communicatie strateeg aan de slag. Ze is nu klaar voor een nieuwe uitdaging en daarom verwelkomen wij haar bij BuroSix. Hier kan zij haar kennis, creativiteit, enthousiasme en internationale ervaring gebruiken voor verschillende projecten. 

 

Over BuroSix
BuroSix; in 1987 opgericht en uitgegroeid tot een fullservice PR- en communicatieadviesbureau met internationale focus. Het team buigt zich dagelijks over verschillende communicatievraagstukken en zet uiteenlopende klanten en bestemmingen op de kaart. Met ruime ervaring in de toeristische sector en klanten in de Food en Lifestyle business begeeft BuroSix zich op gevarieerd PR-toneel.

 

www.burosix.nl

 

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie