FOX: 17 en 18 november marathon The Walking Dead
14-11-2013 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4223 | Tags:

 

Fans van de populaire televisieserie The Walking Dead krijgen komend weekend de gelegenheid om het nieuwe seizoen te binge-watchen op FOX. De marathonuitzending, die eindigt met de allernieuwste aflevering op het gebruikelijke tijdstip, biedt kijkers die gelegenheid om hun zombiekennis bij te spijkeren. Ook de fans die wel iedere week afstemden op de dramatische belevenissen van de groep overlevenden krijgen hiermee de kans om de afleveringen terug te zien.

 

Op 17 november is vanaf 22.00 uur aflevering één tot en met drie te zien. Op 18 november wordt de marathon voortgezet op hetzelfde tijdstip met aflevering vier en vijf en om 23.40 uur wordt afgesloten met aflevering zes, de première van de nieuwste aflevering. Deze aflevering is daarmee wederom binnen 24 uur na de Amerikaanse première te zien. 

 

Vorige seizoenen
The Walking Dead vertelt het verhaal van sheriff Rick Grimes (Andrew Lincoln), die uit een coma ontwaakt in een wereld die geterroriseerd wordt door zombies. Met een kleine groep overlevenden probeert hij zich staande te houden in deze post-apocalyptische wereld. In het nieuwe seizoen van zestien afleveringen beginnen Rick en zijn vrienden een eigen leven in de veilige haven van de gevangenis. Al snel blijkt echter dat de walkers en de andere gevaren buiten de deuren niets zijn in vergelijking met wat hen binnen de gevangenis wacht. De groep wordt flink op de proef gesteld. Verder verschijnen er enkele nieuwe personages, waaronder Bob Stookie (Lawrence Gilliard Jr., The Wire).

 

Over FOX
FOX is een nieuwe digitale zender en biedt een extra keuze voor de kijker door het aanbieden van hoogwaardige sportprogramma’s, films en series. FOX is een zender met een eigen karakter: kwalitatief en onconventioneel. Het aanbod bestaat onder andere uit live-sportprogrammering met bekende gezichten als Toine van Peperstraten en Jan van Halst, films en internationale hitseries. Momenteel zijn series als The Walking Dead, Da Vinci’s Demons, Ripper Street, The Bridge en The Simpsons exclusief op de zender te zien. FOX is onder andere via UPC en Ziggo te vinden op kanaal 11 en bij KPN op kanaal 14.

 

www.fox.nl  

 


 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie