FOX brengt 11 en 12 januari live internationaal topvoetbal
06-01-2014 12:12:52 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3082 | Tags:

 

 

FOX brengt komend weekend eenmalig live internationaal topvoetbal. De vrij toegankelijke tv-zender doet aanstaande zaterdag en zondag in samenwerking met FOX Sports rechtstreeks verslag van duels uit de Engelse Barclays Premier League en de Italiaanse Serie A. FOX is in heel Nederland vrij te ontvangen door digitale TV-abonnees van onder meer Ziggo (kanaal 11), UPC (kanaal 11) en KPN (kanaal 14).

 

Manchester United - Swansea
11 januari staat in het teken van Manchester United - Swansea. De titelverdedigers uit Manchester kenden dit jaar een moeilijke start en zijn de koppositie enigszins uit het oog verloren. Alle hoop is er dan ook op gericht dat de geblesseerde aanvoerder Robin van Persie zo snel mogelijk zijn rentree zal maken. Dat zal hard nodig zijn tegen het aanvallend ingestelde Swansea van coach Michael Laudrup. Wilfried Bony verruilde als topscorer van de Eredivisie Vitesse voor de ploeg uit Wales en lijkt steeds beter zijn draai te vinden in de Premier League. Meer oude bekenden in de ploeg van The Swans zijn Michel Vorm, Jonathan de Guzman en Dwight Tiendalli.

 

De uitzending op FOX begint om 18.05 uur. Presentatie is in handen van Toine van Peperstraten die wordt bijgestaan door Jaap de Groot, chef Sport van De Telegraaf, en Kenneth Perez. Commentaar tijdens de wedstrijd is van Leo Driessen.

 

Sassuolo - AC Milan
12 januari staat in de Serie A de wedstrijd tussen Sassuolo - AC Milan op het programma. Met hangen en wurgen wist AC Milan zich in de laatste groepswedstrijd tegen Ajax te plaatsen voor de volgende ronde van de Champions League. In eigen land kan de ploeg dit jaar maar weinig potten breken en bekleedt het een teleurstellende 13e plaats in de Serie A. Van de gevestigde namen als Balotelli, Montelivio en Kaka mag echter verwacht worden dat zij het gepromoveerde Sassuolo aan de zegekar kunnen binden.

 

De uitzending begint om 20.15 uur, gepresenteerd door Toine van Peperstraten. David Endt verzorgt de analyse samen met Arnold Bruggink. 

 

Het internationale live voetbalweekend op FOX wordt mede mogelijk gemaakt door De Telegraaf. De fans maken daarbij ook nog eens kans op een voetbaltrip naar Manchester United of AC Milan.

 

www.foxsports.nl/telegraaf

www.foxsports.nl

www.fox.com

 

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie