FOXlife in maart te zien voor alle abonnees van UPC en Ziggo
04-03-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4313 | Tags:

De hele maand maart staat de tv-zender FOXlife open voor alle digitale Ziggo- en UPC-abonnees. Hiermee is FOXlife in de derde maand van het jaar in bijna 3,5 miljoen Nederlandse huishoudens beschikbaar.

 

FOXlife, de vrouwenzender bij uitstek, heeft een divers aanbod van entertainment, lifestyle en reality. De programmering bestaat niet alleen uit exclusieve internationale succes-series, zoals The Mindy Project, Gilmore Girls, True Blood en The Big C, maar de vrouwelijke kijker kan ook genieten van reality-programma’s. Voorbeelden zijn Life With La Toya, Kendra On Top en Joan en Melissa: Joan Knows Best.

 

Ontvangst providers

Alle digitale abonnees van Ziggo en UPC kunnen de komende maand kennis maken met FOXlife. Normaliter is FOXlife te zien via de Ziggo-pakketten TV Plus en TV Extra (kanaal 141) en bij UPC in het pakket Digitaal TV Royaal (kanaal 26). Daarnaast hebben de providers Caiway en Delta de zender ook in hun aanbod. Caiway in het basispakket op kanaal 105 en Delta in het Pluspakket op kanaal 366.

 

Premières in maart en april

Van de sexy mannen in de serie Chicago Fire tot de hilarische capriolen van ‘unhappy single’ Mindy (The Mindy Project). In de aankomende twee maanden is er voor elke moderne jonge vrouw wat wils. In Chicago Fire staat het stressvolle werk en het privéleven van de medewerkers van de brandweer- en ambulancepost Chicago Firehouse 51 centraal. Comedyserie The Mindy Project volgt de liefdesavonturen van de vrijgezelle gynaecologe Mindy Kaling en dramaserie Gilmore Girls draait om het leven van een single-moeder en haar tienderdochter in het stadje Stars Hollow, Connecticut. Op 26 maart is de première van de reality-serie Man Up, waarin onzekere en onaantrekkelijke Britse mannen zich laten transformeren in moderne heren.

 

•    Chicago Fire elke dinsdag om 22.00 uur

•    The Mindy Project elke maandag twee afleveringen vanaf 22.00 uur
     Op 14 april start seizoen 2

•    Gilmore Girls: seizoen 5 en 6 elke werkdag 20.25 uur
      In april start seizoen 7

•     Man Up start 26 maart

 

Over FOXlife

FOXlife heeft 24/7 kwalitatieve series voor vrouwen, waaronder grote successen als The Mindy Project, Chicago Fire, Gilmore Girls, The Big C en True Blood. Met een divers aanbod van entertainment, lifestyle en reality staat de zender garant voor heerlijke tv-avonden op de bank. De digitale zender is te zien via UPC, Ziggo, Caiway, Delta, Kabelnet Veendam, Telenet en TV Vlaanderen.

 

www.foxlifetv.nl

 

 

 

  Cross Media Congres | 14 mei 2014 | Amsterdam

 

  Cross Media Awards 2014 - Stuur jouw cases in!