Frederik van der Veen country manager Albelli
22-05-2014 11:38:48 | Door: Nico Scherphuis | hits: 8667 | Tags:

Fotospecialist Albelli heeft Frederik van der Veen (34) aangesteld als nieuwe Country Manager Nederland. Van der Veen is in deze functie verantwoordelijk voor de omzet en het verstevigen van de positie van Albelli op de Nederlandse markt, het marketingbudget en de aanstelling van partners op het gebied van strategie en innovatie.

 

Van der Veen is afkomstig van Allfree, een specialist in het genereren van leads voor het MKB, waar hij als Commercieel Directeur verantwoordelijk was voor de dagelijkse leiding. Ook nam hij de exponentiële groei en innovatie op het gebied van online marketing en analytics onder zijn hoede. Daarvoor was Van der Veen werkzaam als Director of Sales Europe bij een Canadese start-up die de lokale zoekapplicatie ‘Poynt’ op de markt bracht.

 

 

Het internationale karakter van Albelli was voor Van der Veen een belangrijke reden om voor de fotospecialist te kiezen. “Het werken in verschillende markten biedt veel creativiteit en inspiratie; twee waardes die ik enorm belangrijk vind in mijn werkomgeving. Nergens anders zijn deze waarden zo verweven met het bedrijfs-DNA als bij Albelli. Doordat we actief zijn in zeven verschillende landen werk ik met mensen met diverse nationaliteiten. Dit levert niet alleen een interessant speelveld op, maar heeft er ook voor gezorgd dat Albelli een team van de allerbeste specialisten heeft kunnen samenstellen. Ik zie mijn positie binnen dit team als een generalistische, waarbij ik door een brede kennis van marketing, sales en techniek van toegevoegde waarde kan zijn.”

 

Over Albelli

Albelli is onderdeel van Albumprinter, één van de grootste fotoboekenproducenten in Europa. Het bedrijf produceert naast fotoboeken ook fotokalenders, telefoonhoesjes, wenskaarten, agenda en foto’s op canvas, plexiglas en aluminium. Albumprinter is actief in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Zweden, Noorwegen en het Verenigd Koninkrijk. Albumprinter heeft een eigen productiefaciliteit in Nederland waar de productie plaatsvindt voor de gehele Europese markt. In 2008 is de merknaam Albumprinter overgegaan in de internationale merknaam Albelli. Albumprinter is in 2007 herkend als een van de snelst groeiende organisaties door het vooraanstaande Nederlandse business magazine FEM/Business. In 2008 was Albumprinter één van de Red Herring Europe 100 Finalisten en winnaar van de Deloitte Technology Fast 50. 

 

www.albelli.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie