Free Record Shop komt cadeaukaart-houders tegemoet
01-10-2013 13:38:17 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3143 | Tags:

FRESH Entertainment Holding, sinds juli 2013 de nieuwe eigenaar van Free Record Shop, kondigt vandaag een passende tegemoetkoming aan voor consumenten die nog in het bezit zijn van een oude cadeaukaart van de winkelketen. Door het faillissement van Free Record Shop in mei 2013 verloren de cadeaukaarten hun waarde. De nieuwe eigenaar heeft gezocht naar een oplossing om de bezitters van cadeaukaarten niet in de kou te laten staan. Vanaf 14 oktober kan iedere Free Record Shop cadeaukaart worden ingewisseld voor bonnen met een totale waarde van ruim 50 euro. De actie is toepasselijk Keukenlade gedoopt.

 

Sinds mei konden consumenten hun cadeaukaarten van Free Record Shop niet meer inwisselen. Door het faillissement van de entertainmentketen waren deze waardeloos geworden. FRESH Entertainment Holding, dat na een lange procedure uiteindelijk met 49 Nederlandse filialen een doorstart van Free Record Shop wist te realiseren, kan hiervoor geen verantwoordelijkheid dragen.

 

Directeur van Free Record Shop Roland van Geest: “Wij willen de trouwe klanten van Free Record Shop niet in de steek laten en hebben gezocht naar een oplossing voor de oude cadeaukaarten. Met ons aanbod doen wij recht aan de consumenten die lange tijd in onzekerheid hebben gezeten over de verzilvering van hun oude cadeaukaarten.”

 

De Consumentenbond had kort na de doorstart aangedrongen op een klantvriendelijke oplossing voor de gedupeerden. Bart Combée, directeur Consumentenbond: “Juridisch gezien hoefde de nieuwe eigenaar van Free Record Shop de cadeaukaarthouders niets te bieden. We zijn daarom tevreden met deze oplossing”.

 

Actie Keukenlade

Tussen 14 oktober en 30 november ontvangen consumenten voor iedere ingeleverde cadeaukaart – ongeacht het resterende tegoed – een boekje met bonnen ter waarde van ruim 50 euro. De waardebonnen bieden korting op het complete assortiment muziek, film, games en headphones. De actie geldt uitsluitend bij de winkels van Free Record Shop in Nederland en niet op freerecordshop.nl. De Nederlandse vestigingen van Free Record Shop zullen geen nieuwe eigen cadeaukaarten uitbrengen en verkopen en accepteren vanaf heden de Nationale Entertainment Card.

 

www.freerecordshop.nl   

 

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie