Free Record Shop start stuntverkoop
16-01-2014 19:34:31 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3385 | Tags:

De volledige winkelvoorraad van Free Record Shop wordt vanaf 17 januari  tegen bodemprijzen verkocht. Ook de voorraden uit de failliete Belgische filialen worden met ongekend hoge kortingen in de Nederlandse winkels aangeboden. De looptijd van deze actieperiode wordt gebruikt om de uitkomst van de onderhandelingen met verhuurders van winkelpanden en de entertainmentindustrie af te wachten en een succesvol toekomstscenario voor Free Record Shop in de Benelux te ontwikkelen.

 

Begin deze maand werd besloten alle Belgische filialen voor onbepaalde tijd te sluiten. In afwachting van een eventuele doorstart in België wordt de Belgische winkelvoorraad onder de Nederlandse Free Record Shop vestigingen verspreid en tegen bodemprijzen verkocht. 

 

Tijdens deze uitverkoop worden de onderhandelingen met de verhuurders van de winkelpanden in België en met de entertainmentindustrie onverminderd voortgezet en wordt onderzocht met welke rendabele winkels de gehele Benelux organisatie nieuw leven kan worden ingeblazen. Het ligt dan ook in de verwachting dat de minst rendabele filialen worden gesloten. Free Record Shop verwacht binnen afzienbare tijd duidelijkheid te kunnen verschaffen over de toekomst van haar retailformule.

 

Fresh Entertainment, de eigenaar van Free Record Shop in Nederland, onderzoekt de mogelijkheden om haar winkelketen weer te laten uitgroeien tot de grootste entertainmentretailer in de Benelux. De kans dat er weer nieuwe vestigingen worden geopend in een aantal Nederlandse steden waar Free Record Shop sinds kort niet meer actief is, acht de organisatie dan ook reëel. 

 

www.freerecordshop.nl

 

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie