Friendweb.nl is booming na einde Hyves
02-12-2013 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 5011 | Tags:

 

 

FriendWeb is - sinds begin 2013 - een nieuw 100% Nederlands sociaal netwerk. Friendweb moest het in 2013 doen met slechts enkele duizenden leden, maar sinds het aangekondigde einde van Hyves - en de definitieve stop de afgelopen week - draaien de servers van FriendWeb op volle toeren.

 

Friendweb is qua functionaliteit en looks een kruising tussen Facebook en Hyves - the best of both worlds volgens softwareontwikkelaar en oprichter Martin Beek.

 

"Wij hebben geen Amerikaanse regeltjes, geen reclame op je tijdlijn, geen uitnodigingen voor spelletjes, geen verjaardagskalender verzoeken, geen gezeur!", aldus Beek. "FriendWeb heeft nooit de intentie gehad een vervanging te zijn voor Facebook of Hyves, maar wel een alternatief! We zijn t.a.v. het stoppen van Hyves toevallig op de juiste plek, op het juiste moment..."

 

Friendweb biedt ex Hyves leden en mensen die zich niet thuis voelen op Facebook een prima alternatief met dezelfde mogelijkheden en meer, zoals eigen pagina's, blogs, foto albums, aanpasbare layout, et cetera.

 

Leden kunnen inloggen en hun profiel synchroniseren met hun bestaande Facebook en Google account(s). Het gebruik is gratis.

 

www.friendweb.nl

 

Dit persbericht is gedistribueerd door ANP Pers Support

 

                                                                                                  Home

 

www.perssupport.nl/apssite/permalink/79798